Itsenäisyyspresidentti2018

jos markka vaihdetaa kuudella jaollisena, on se nyt jo täysin arvotonpaperi

/ #21 Itsenäisyyspresidentti 2018

04.10.2016 13:17

Todellakin ollaan isämaanasialla ja rauhanasialla. Ei muutakuin Paavo Väyrynen presidentiksi, niin asia hoituu  kuntoon.

Ollaan oltu täysin tuuliajolla sitten Urho Kekkosen aikojen. Koiviston kaapattua vallan, se aloitti rappiollisen valtakunnan ajan ja  hupentui Halosen mädänneisyyden aikakauteen.Haiseekin vielä kauan viinalle,huumeille ja homoille suvaitsevaisuuden kera. Ahtisaaren niinsanottu "matka maran aikakausi" toi kaikki reissujätkät liikkeele kerjää, sekä mustan enemmistövallan juuret syvälle suomalaiseenkin yhteiskuntaan.

Niinistön aika on ulkomaalaisten pääomien kulta-aikaa, suuri raha liikkuu, vierasta tulee ja omaa menee ulkomaille entiseen malliin kiihtyvällä nopeudella. Todella petollista aikakautta elämme. Kaikki on kuitenkin juritisesti laillista, eikä näin ollakaan mitään tumittavaakaan. Senku vaan kiistää ja salaa oikean asioiten laidan ja puhuu oman mielipiteensä julki, niin kaikki hoituu aina päämiehen hyödyksi. Muut saavat nuolta näppejään ja korjailla haavojaan. Velkaa ei pelätä, suuret summatkin hoituvat,-mitä suurenpi rahan-arvon alamäki, on sen parempaa tuotto."Mummot maksaa,kun jaksaa."