hiusalan alv-kokeilu päättymässä

Vieras
Vieras

/ #58 Re: Re: katkerat suomalaiset!

07.09.2010 17:03

#54: Vieras - Re: katkerat suomalaiset!

Vai oikein SUOSTUIT tulemaan illalla :D Jos et sattunut tietämään ilta-ajat on melko kuumaa kamaa ja iltoihin niitä asiakkaita ei kovinkaan paljoa tarvitse suostutella...toiseksi kuitin saa AINA jos pyytää. Esim meidän liikkeessä ei ole kassakonetta, pelkkä maksupääte. Jokaisen käteisellä maksavan kohdalla en ala käsin käteiskuittia kirjoittamaan, ainoastaan jos asiakas sen pyytää. Kortilla maksettaessahan kuitti tulee automaattisesti ja sekin usein jää pöydälle pyörimään eikä lähde asiakkaan matkaan!

Pitkiin hiuksiin menee huomattavasti enemmän aikaa kuin lyhyisiin, voit sen mukaan päätellä mihin hinta perustuu jos pelkkään kuivaamiseen menee lähes 20min. Kyse ei ole pelkistä aineista, vaan käytetystä ajasta myös.

Ole hyvä ja hae värisi anttilasta ja värjää itse, lopputulos on varmasti sen mukainen ja kuitenkin päädyt kampaajalle ruikuttamaan pilalle mennyttä väriä ja taas odotetaan kampaajalta ihmeitä + itketään kovaa hintaa kun joudutaan tekemään purkupesut sun muut jälkiäsi paikkaillessa. Voit myös leikata hiuksesi vaikka puutarhasaksilla, niistä tulee varmasti nätit. Mitäs sitä laadusta maksamaan!

Oikein ihania hiushetkiä sinulle ! <3