Niko Saarinen BB-Taloon!


Vieras

/ #11 Nuori aikuinen.

09.09.2010 02:03

Ketä kiinnostaa joku pp-Niko, pp-Kalevi, -Kyllikki tai -Yrjö.

Suomessa on monilla ihmisillä paha olla ja jotkut ovat syrjäytyneitä tai mielenterveysongelmista kärsiviä. Kaikesta huolimatta jotkut (teinit) katsovat pp:tä. Ketä aikuista fiksua ihmistä kiinnostaa katsoa kun nuoret ryyppäävät ja lääppivät toisiaan. Ohjelmaan otetaan homogeenistä porukkaa: missä ovat vammaiset, sokeat, kuurot, pyörätuolipotilaat, pitkäaikaistyöttömät ja ym? Ei missään. Ohjelma tekee pilaa nuorista. Monet nuoret haluavat menestyä edes jollain tapaa elämässään esim. hankkimalla koulutuksen ja samalla ehkä työpaikan jos sen saavat, toisin kuin ehkä jotkut ohjelmaan osallistujat. Kaikesta huolimatta ohjelmaan otetaan enimmäkseen ihmisiä jotka ovat valmiita juomaan, pintaliitämään ja sekoilemaan pelkästään siksi että edes joku voisi tyydyttää kyttäyshalunsa ja ohjelmalla olisi katsojia. Minne he päätyvät? Ehkä Seiskaan...

Pp:n tapainen ohjelma pitäisi poistaa televisiosta, koska se kannustaa nuoria ja tyhmiä ihmisiä alkoholinkäyttöön ja muuhun typeryyteen. Epäilen että monet ko. ohjelmaan osallistujat tulevat katumaan ehkä vanhemmalla iällä.

Elämää on olemassa pp:aikana ja sen jälkeen. Jokainen voisi poistaa subtv:n televisiosta ja alkaa boikotoimaan kaikkia ohjelmaa sponsoroimia firmoja. Ehkä samalla kyseinen roska saataisiin pois televisiosta. Naamakirjassa on yhteisö asiaa varten, jos satut naamakirjaa käyttämään.