Sikatiloilla kuvanneet vapaiksi kaikista syytteistä!

TOISINajattelija.

/ #98 nro 97lle

05.12.2011 11:34

Taidat itse olla suuryritysten/länsimaisen tehomaatalouspropagandan aivopesemä. Se, että eläimiä kohdeltaisiin paremmin, ei olisi keneltäkään ihmiseltä pois. Tehotuotannon vähentäminen vähentäisi ravinnonsaantiongelmia, suurin osa ihmisravinnoksi kelpaavista viljoista ja kasviksista syötetään tuotantoeläimille,joista saadaan ravintoköyhempää eläinproteiinia. Tästä järjestelmästä kärsii koko tehotuotannon vaikutuspiiiri, lihaa syövät ihmiset sairastuvat huonolaatuisesta teholihasta, sisäsiittoiset ja sairaat tuotantoeläimet joudututaan ylilääkitsemään antibiooteilla, jotka siirtyvät suoraan lihaa syövään ihmiseen.
"Ajattelutapasi" on hieman yksinkertainen, yleistät hyvinkin railakkaasti stereotypiat koskemaan kaikkia kasvissyöjiä, mikä kertonee suppeasta maailmankuvastasi. En itse tunne yhtään kasvissyöjää, joka ajattelisi ihmisten ja eläinten olevan samanarvoisia kuvailemallasi tavalla. Sanomattakin lienee selvä, että tunnen monia eläinten oikeuksista kiinnostunutta henkilöitä...
Jos osaisit mielessäsi yhditellä muutamia seikkoja toisiinsa liittyviksi, tajuaisit, että tehomaatalous kuluttaa ympäristöä joka johtaa siihen, että ympäristö ei voi tuottaa ruokaa maailman väestön tarpeiksi. Maapallolla ei ole tarpeeksi viljelypinta-alaa ruokkimaan eläintuotteilla koko väestön. Kasvissyöjät osaltaan vaikuttavat siihen,etteivät omilla toimillaan kuormittaisi ympäristöä enempää syömällä eläinperäisi tuotteita.
"Eläinaktivistien taktiikka etsiä sairaimmat eläimet" on mielestäni aivan kelpo taktiikka, jos muuten ei saada suuren yleisön huomiota tehotuotannon epäkohtiin. Teoriassasi on myös epäkohta, sillä miten kuvittelemasi Disneyaivopestyt eläinaktivistit edes voisivat vahingoittaa eläintä joka on ihmistäkin arvokkaampi..
Johtopäätökseni on, että edustat sitä normeista normeimpien tyyppien kermaa, haluat olla samaa mieltä kuin valtaväestö, mollata kaikkia mahdollisia toisinajattelijoita kömpelöllä, lapsenomaisella propagandalla, jättää eriävät mielipiteet huomioimatta, koska Sinulla on valta siihen. Sinulla normien edustajana on myös oikeus käyttää tökeröä kieltä ilman että sinun uskottavuuttasi sen takia kyseenalaistettaisiin. En ota kantaa siihen, voisiko joku aikuinen ihminen ottaa puheesi vakavasti, mutta halusin vain tasapainottaa tätä keskustelua hieman perustellummalla tekstillä.