Sikatiloilla kuvanneet vapaiksi kaikista syytteistä!


Vieras

#76 Re: Re:

07.11.2011 22:23

#64: Mummelstrom - Re:

Heititpä aikas puppua. Ei tipu allekirjoituksia näin irvokkaan toiminnan puolustamiseksi. Rikollinen toiminta on AINA rikollista ja siitä tulee langettaa tuomio. Eläinten oikeudet ovat aivan toisenlaisen adressin arvoisia!! Ellet näin yksinkertaista asiaa erota toisistaan, älä myöskään sinä silloin allekirjoita tätä adressia - silloin et ole ymmärtänyt mitä olet tekemässä.

 


Vieras

#77 Re:

08.11.2011 15:30

#71: -

Kuten tuolla aikaisemmin kirjoitettiin, niin resursseja on lisätty valvontaan huomattavasti. Eläinsuojelutarkastuksiin erikoistuneet läänineläinlääkärit tulevat tilalle todella ennakkoon ilmoittamatta.


Vieras

#78

08.11.2011 18:43

adressi on hyvä tapa saada tukea asialle.

Vieras

#79

08.11.2011 19:23

On hyvä, että yhteiskunnan epäkohtia tuodaan esiin, näin niitä voidaan myös parantaa. Henkilöt, jotka kuvasivat ansaitsisivat tiedonjulkistamispalkinnon ja kunniamaininnan. Eläimiä huonosti pitäneet vaativat ahneuksissaan aivan tolkuttomia summia kunnianloukkauksesta ym:sta. Miten voivat vaatia mitään, kun on kuvattu sitä, mikä on laillista ja tuottajat ylpeitä toimistaan kyseisen elinkeinon harjoittajina ja saaneet vieläpä ilmaista mainosta tuotteilleen. Kuvaajille ja julkistajille vielä erityinen kiitos.
Markus

#80 L. Jauhiainen

09.11.2011 12:21

Kommenttisi oli niin tyhjentävä, että mielestäni tätäkään asiaa ei tarvitsisi puida enää yhtään enempää :)
ange

#82

12.11.2011 00:36

Miksi totuutta pitäisi piilotella? Järkytyin nähdessäni nuo videot sikatiloilta, siellä tuotetaan liukuhihnamaisesti lihaa tuotantoon. Tuntuu olevan vähän "hällä väliä" meininki, "ihan sama missä p*ssä/oloissa siat on kunhan lihaa saadaan."


Vieras

#83

14.11.2011 17:08

Onhan tämä oikeustajun vastaista,kuinka eläinrääkkäys on sallittua,mutta siitä ilmoittaminen rangaistavaa,ei mene järkeen.Kiitos näille rohkeille nuorille,hienosti tehty.

Vieras

#84

14.11.2011 18:22

On kysymys avoimesta yhteiskunnasta, demokratiasta, sananvapaudesta. Ja tietysti luokkaoikeudesta.

Vieras

#85 Kopiointiasiaa

18.11.2011 00:33

Adressin alkupuolisko on suora kopio uutisen tekstistä. Olisiko aiheellista esittää kyseinen osuus lainauksena uutisesta eikä kirjoittajan omana tuotoksena?

Vieras

#86 Kopiointiasiaa, tarkennus

18.11.2011 00:35

Ilmeisesti annettu uutislinkki on tarkoitettu lähdetiedoksi, mutta mistään ei käy ilmi että teksti on peräisin kyseisestä linkistä. Jonkinlainen sitaatin merkintä ja vaikkapa "Lähde: http://..."-muotoinen ilmaisu olisi hyvä.
jesse raja
Jalasjärvi

#87 Re: hirvittävää

23.11.2011 16:56

#9: katsoa - hirvittävää

onko eläin rääkkäystä jos eläin kuolee itsestään ja siathan voivat syödä toistensa saparot ja huom. kuolleita eläimiä ei saa viedä tiloilta pois (kuten uusin tempaus) muutakuin hävitys laitos esim. honkajoki niissä voi olla vaikka mitä tauteja

jesse raja
Jalasjärvi

#88 Re:

23.11.2011 16:58

#81: -

näin on

 


Vieras

#89 Re:

24.11.2011 19:11

#79: -

Korvausta voisi vaatia salakuvaajilta enemmänkin! Jos tälle tielle lähdetään, että tarkoitus pyhittää keinot, on myös kannettava vastuu teoistaan. Kaikkea kärsimystä (eläintenkään) ei maailmasta voida millään poistaa, mutta kukin omalta osaltaan toimikoon tuntonsa mukaan, kuitenkaan tekemättä itse vääryyttä. Ei mahdollista vääryttä voi väärydellä korjata!

Duunari

#90

24.11.2011 21:04

Oliko nämät kuvaajat niiden porsaiden kanssa kaupungilla? Kukas niiltä oli hengen ottanut, käytettiinkö niiden liha elintarvikkeiksi vai oliko niiden kuolema marttyyrikuolema kaikkien sikojen puolesta? Ehkä eräs lapsellisimpia puuhia taas aikoihin mitä on nähty.
Make my day

#91

25.11.2011 06:51

Hoviin,hoviin siitä kyllä ollaan vaisuja.Mutta onhan rahankeruu kesken uusien iltojen värväyksissä ja rahastamisessa.Voisi rahat jäädä saamatta kun ihmisille selviää että taparikollisia yhdyskunnan luusereita suurin osa,niinkuin yksi sanoi olen kerran kaksi tehnyt töitä elämässäni.Toivottavasti tuntuvat sakot ainakin tempauksesta Helsingissä kuolleiden pikkuporsaiden kanssa.
"vihainen eläinaktivisti"-leiman saanut hlö

#92

29.11.2011 20:31

Muuten asiallisen adressin kuvaustekstissä oli eräs kohta,joka herätti ihmetystä:"Jokaisella on oikeus tietää ruokansa alkuperä ja eläinten elinolot." ELÄIN EI OLE RUOKA! Toki tämä porsaan ruoaksi väittäminen voisi potentiaalisesti avata joidenkin lihansyöjien silmät huomaamaan yhteyden rypsiporsasleikkeensä/karamelliensa sisältämän liivatteen JA elävän porsaan välillä,mutta on silti törkeää väittää eläintä elintarvikkeeksi.
Ja keskustelussa ihmetytti, kun jotkut kirjoittajat luulevat, että laki ja moraali ovat yksi ja sama asia. Eivät kaikki lait ole oikeudenmukaisia, eivätkä kaikki lakia rikkoneet henkilöt ole rikollisia(rikollinen= henkilö joka on toimillaan vahingoittanut toisia= vastaa ennemminkin siankiduttajaa kuin sikojen keskitysleirien kuvaajaa)Ironista tässä on,että sikojen rääkkääjät ovat lain mukaan tehneet rikoksen/rikoksia, mutta eipä niitä viitsitäkään tutkia,aktivistien "noitavainoon" löytyy kylläkin aina resursseja.

vihainen eläinaktivisteille

#93 Re:

01.12.2011 15:38

#92: "vihainen eläinaktivisti"-leiman saanut hlö -

rikollinen= henkilö joka on toimillaan vahingoittanut toisia= vastaa ennemminkin siankiduttajaa kuin sikojen keskitysleirien kuvaajaa)<- taas oikeen perus aktivisti kokeilkaa itse maataloutta ensín ennenkuin osoitatte mieltänne kumpi on kiduttaja siat omistava henkilö vai toinen sika siathan ovat kannibaaleja ja jos toinen on heikompi se tapetaan ja minkä rikoksen ns. "sikojenrääkkääjä" on tehnyt jos siat tappavat toisiaan ja miksi vit*ssa raatokontteja pitää kuvata sielä kuuluu olla kuolleet siat ennen kuin ne viedään esim. honkajoelle pitäisiskö lehmien ja sikojen olla vapaana meetäs EI susikanta kasvaa koska niillä on syömistä ja siat/lehmät eivät pärjää vapaana ne ovat tottuneet saamaan täsmällisesti ruokaa irrallinen sika metsässä on helppo saalis pedoille eli siis pitäisikö suomen maatalous lopettaa? EI täällä eläimet voivat paljon paremmin kuin muualla maailmassa onhan näitä muutamia tiloja jotka ovat OIKESTI huonosti kohdeltuja ja niitäkin suomessa vain muutama. että ajatelkaa ennenkuin osoitatte mieltänne

edelleen "vihainen eläinaktivisti"-leiman saanut hlö

#94 Re: Re:

01.12.2011 20:01

#93: vihainen eläinaktivisteille - Re:

...valitsinkin juuri tuommoisten leimaajatyppien vuoksi nimimerkkini, arvasin että "perus"aktivistiksi tullaan "haukkumaan" kun esittää normista poikkevan mielipiteen internetissä tai muualla...

Mutta, asiaan, todennäköisemmin sikojen aggressiivisuus ja kannibalistiset taipumukset puhkeavat juurikin tehotuotannon erittäin surkeissa olosuhteissa, vrt. jos sioilla olisi mahdollisuus eläinarvoiseen oloon,ulkoiluun ja muuhun kyseisille eläimille lajityypilliseen käytökseen. Joten sian ahtaaseen karsinaan laittanut ja stressiin ajanut henkilö on mielestäni rikollinen.

Ja "kokeilkaa itse maataloutta" kommentti on erittäin epäasiallinen, sillä ainakin  itse allekirjoittaneena tiedän eläintenpidosta ja eläintenhoidosta aivan riittävästi (on kokemusta eläintenhoidosta) ottaakseni kantaa selkeään eläinrääkkäykseen. Mutta kyllähän tehotuotantoa laillisena elinkeinona puolustava moraaliton "juntti","maalaistietäjä" tietää perustelemattakin kaikesta paremmin kuin eläinten kohteluun ja tehotuotantoon vuosien ajan perehtynyt henkilö...

Lisäksi "ei täällä Suomessa"-illuusio on TÄYSIN median ja eläintuotefirmojen propagandan luomaa, ihmettelen, kuinka paljon huonommin "siellä Ulkomailla" eläimiä voitaisiin kohdella, kun täällä Suomessa on turkistarhat ja tehotuotanto voimissaan. Kaikki eläinsuojelurikosilmoitukset eivät edes saa käsittelyä/mediahuomiota.

Tehotuotantoa ei todennäköisesti lopetettaisi (vastoin yleistä junttikäsitystä) "päästämällä eläimiä metsään" vaan vähentämällä eläinten pakkolisäännytystä ja siirtämällä pienempi tuotantoeläinkanta luonnonmukaisempiin oloihin. Näin tietysti jos utopiat toteutuisivat, todennäköisesti tehotuotantoa ei saada/viitsitä lopetettua ikinä.

Ajatteluprosessi on siis minun osalta hyvinkin käytynä, herää kysymys onko sinulla, kun niin voimakkaasti puolustat eläinten systemaattista kidutusta.

ps.käytit tekstissäsi sanaa "v*ttu", jonka voisi tulkita henkiseksi kypsymättömyydeksi. Tai siten,että tiedät olevasi heikoilla/väärässä :3 Arvostan myös naiivia kirjoitusasuasi, ei välimerkkejä, ei mitään kieliopillisesti oikein... (edellinen lause sisälsi sarkasmia).

kyllästynyt

#95 Re: Re: Re:

01.12.2011 22:04

#94: edelleen "vihainen eläinaktivisti"-leiman saanut hlö - Re: Re:

Edellinen laskettaisiin kunnianluokkaukseksi, mutta ei siitä sen enempää. On se hyvä että on aktivisti joka tietää eläimistä, mutta se kommentti : "kokeilkaa itse maataloutta" oli tarkoitettu lähinnä niille joilla ei ole hajuakaan eläimien pidosta. Ja olenko väittäny että haluan eläimiä kidutettavan. Se on kidutusta kuten medänkin rakkaassa kotikunnassame on tapahtunut että, hiehot päästettiin -25 c pakkaseen joidenkin aktivistien toimesta. Herää kysymys onko tämäkään OIKEIN? (huomaa korostin sanaa en huutanut)

jälleen, "vihainen eläinaktivisti"-leiman saanut henkilö

#96 Re: Re: Re: Re:

02.12.2011 10:29

#95: kyllästynyt - Re: Re: Re:

...kehotan etsimään sanan :"kunnianloukkaus" lain mukainen määritelmä, ja toteamaan, etten moiseen ole edellisessä tekstissäni syyllistynyt.

Minulla ei ole tarvetta loukata kenenkään anonyymin internetkirjoittelijan kunniaa, ilmaisin vain oman mielipiteeni hieman provosoivassa kirjoitusasussa (jotta teksti saisi edes jotain huomiota), ja jos joku siitä loukkaantuukin, se ei silti ole "kunnianloukkaus", jossa yksittäisen henkilön mainetta mustamaalataan tai uhkaillaan. Se, että joku henkilö on jossain merkittävässä asiassa täysin eri mieltä kuin itse, ei oikeuta uhkailuun tai julkiseen haukkumiseen (nk. toisinajattelijoita tosin usein juurikin uhkaillaan, käsketään vaikenemaan tai jopa julkisesti mollataan).

Tekstistäsi sain sellaisen käsityksen,ettei se eläinten tehotuotanto sinua mainittavasti haittaakaan.

Mainitsemasi "aktivistit" erikoisine toimineen ovat surullinen esimerkki henkilöistä,jotka pilaavat koko ihmisryhmän maineen suuren yleisön silmissä. Mutta, "aktivistit" eivät vastoin yleistä käsitystä ole yksi ja sama järjestäytynyt ryhmä, vaan yleensä suurimmaksi osaksi verkostoitumattomia yksityshenkilöitä.

 

Ajattelija.

#97 Älkää vetäkö pinpirageja.

05.12.2011 00:29

Te eläinaktivistit olette maailman tekopyhimpiä ihmisiä.
Suurinta osaa teistä ei kiinnosta eläinten oikeudet pätkän vertaa, vaan haette vain huomiota ja esitätte olevanne kunnon sivistynyt ihminen kun olette tekemässä jotain "hyvää". Kaikkia ketkä ovat teitä vastaan, sanotte vain junteiksi ja itsekkäiksi. Todella kypsää eikös?

Niin ja näistä "shokkikuvista". Olette aivan uskomattoman sinisilmäisiä mikäli luulette että asiat olisivat aivan niin kuin nämä kuvat antavat olettaa. Eläinaktivistien taktiikka on, että etsitään sairain elikko, vaikka kuolevien eläinten karsinasta ja kuvataan sitä. Väitän myös, että jos järkyttävää kuvamateriaalia ei löydy, niin aktivistit ovat varmasti vahingoittamaan jotain eläintä että saavat kuvattavaa.

Tähänkin tulee taas vastaukseksi jotain aivan järjetöntä ulinaa ja nimittelyä. "Kuinka voit olla noin itsekäs paskiainen blaablaablaa". Käyttäisitte omia aivojanne, ettekä uskoisi kaikkea mitä teille sanotaan.

Niin ja on aivan turha tulla väittämään, että eläimet olisivat samanarvoisia kuin ihmiset, sillä niin ei todellakaan ole. Jos joku oikeasti väittää että ihminen ja kana ovat samanarvoisia niin väitän että hän trollaa, on todella typerä tai hän on 7-vuotias pikkutyttö, joka on aivopesty Disneyn eläinpiirretyillä.
Teille ketkä väitätte että eläimet ja ihmiset ovat samanarvoisia, esitän kysymyksen: Jos edessäsi olisi sika (joka ei edes tajuaisi mitä tapahtuu) ja suloinen pikkulapsi joka katsoo teitä anovin silmin ja teidän olisi pakko ampua jompikumpi, ajattelisitteko muka edes hetken ajan tosissaan ampuvanne pikkulapsen? 99% teistä ampuisi varmasti sian ajattelematta sekuntin sadasosaakaan, että on aina väittänyt kaikkien eliöiden olevan samanarvoisia. Joten teidän ajattelutapanne, että eläimet ja ihmiset ovat tasa-arvoisia on pelkkää tekopyhää moraalisesti oikeanlaisen ihmisen statuksen hakemista. Toistan itseäni ja sanon että teitä ei oikeasti eläinten oikeudet kiinnosta pätkääkään.

Tästä päästäänkin siihen, että on aivan järjetöntä valittaa jostain kanojen ja sikojen kohtelusta, kun maailmassa on miljoonia yhtä heikoissa oloissa olevia ihmisiä. Tai no nämä tehotuotannossa olevat eläimet saavat sentään ruokaa, kaikki ihmiset eivät. Sitten kun kaikilla maailman ihmisillä on asiat hyvin, voitte aivan vapaasti ulista kuinka eläimiä kohdellaan kaltoin.

Ingnooraan kaikki kommentit, joita ei kunnolla perustella.
TOISINajattelija.

#98 nro 97lle

05.12.2011 11:34

Taidat itse olla suuryritysten/länsimaisen tehomaatalouspropagandan aivopesemä. Se, että eläimiä kohdeltaisiin paremmin, ei olisi keneltäkään ihmiseltä pois. Tehotuotannon vähentäminen vähentäisi ravinnonsaantiongelmia, suurin osa ihmisravinnoksi kelpaavista viljoista ja kasviksista syötetään tuotantoeläimille,joista saadaan ravintoköyhempää eläinproteiinia. Tästä järjestelmästä kärsii koko tehotuotannon vaikutuspiiiri, lihaa syövät ihmiset sairastuvat huonolaatuisesta teholihasta, sisäsiittoiset ja sairaat tuotantoeläimet joudututaan ylilääkitsemään antibiooteilla, jotka siirtyvät suoraan lihaa syövään ihmiseen.
"Ajattelutapasi" on hieman yksinkertainen, yleistät hyvinkin railakkaasti stereotypiat koskemaan kaikkia kasvissyöjiä, mikä kertonee suppeasta maailmankuvastasi. En itse tunne yhtään kasvissyöjää, joka ajattelisi ihmisten ja eläinten olevan samanarvoisia kuvailemallasi tavalla. Sanomattakin lienee selvä, että tunnen monia eläinten oikeuksista kiinnostunutta henkilöitä...
Jos osaisit mielessäsi yhditellä muutamia seikkoja toisiinsa liittyviksi, tajuaisit, että tehomaatalous kuluttaa ympäristöä joka johtaa siihen, että ympäristö ei voi tuottaa ruokaa maailman väestön tarpeiksi. Maapallolla ei ole tarpeeksi viljelypinta-alaa ruokkimaan eläintuotteilla koko väestön. Kasvissyöjät osaltaan vaikuttavat siihen,etteivät omilla toimillaan kuormittaisi ympäristöä enempää syömällä eläinperäisi tuotteita.
"Eläinaktivistien taktiikka etsiä sairaimmat eläimet" on mielestäni aivan kelpo taktiikka, jos muuten ei saada suuren yleisön huomiota tehotuotannon epäkohtiin. Teoriassasi on myös epäkohta, sillä miten kuvittelemasi Disneyaivopestyt eläinaktivistit edes voisivat vahingoittaa eläintä joka on ihmistäkin arvokkaampi..
Johtopäätökseni on, että edustat sitä normeista normeimpien tyyppien kermaa, haluat olla samaa mieltä kuin valtaväestö, mollata kaikkia mahdollisia toisinajattelijoita kömpelöllä, lapsenomaisella propagandalla, jättää eriävät mielipiteet huomioimatta, koska Sinulla on valta siihen. Sinulla normien edustajana on myös oikeus käyttää tökeröä kieltä ilman että sinun uskottavuuttasi sen takia kyseenalaistettaisiin. En ota kantaa siihen, voisiko joku aikuinen ihminen ottaa puheesi vakavasti, mutta halusin vain tasapainottaa tätä keskustelua hieman perustellummalla tekstillä.
anonyymi

#99 Re: nro 97lle

05.12.2011 14:59

#98: TOISINajattelija. - nro 97lle

Entäpä soija tuotteet niitä varten hakataan metsiä jotta saadaan soija peltoa. Ja myös eläin lääkärit eivät anna lääkittyjä eläimiä syötäväksi ollenkaan ja oikeasti amerikassa on pahempaa teho tuotantoa kuin suomessa yhdellä omistajalla voi olla kevyesti yli 1000-3000 lehmää eikö se ole teho tuotantoa??????????

anonyymi

#100 Re:

05.12.2011 15:06

#5: -

joka tilaa ei videoiden perustella voida leimata jos ei ole kuivikkeita esim. turve on hyvää kuiviketta ja meilläkinn kuivitellaan joka päivä ei pitäisi olla valittamista