RAJAT KII !

/ #104 MATUT MAASTA ULOS !

27.05.2020 06:23

 

 

Somppu pomppu takas somppulaan !

 

Jo loppuu se busseis ja metros haiseminen ja koiran páskasten kenkien pitäminen bussin penkillä ja iän ikuinen dödö ja hissien rikkominen ja hissi pissat habla babla ugaa bugaa steps steps steps ja muu mulkoilu mulkkuilu sikailu ja pankin kaupan ja terveys keskuksen ruuhkauttaminen ja kelan ja sossun tulppauttaminen ja miehitys !

 

Somput kirjaimellisesti asuu kelassa ja sossussa ku aina niin hirvee tulppa ja täynnä kaikki paikat niitä mokka kíkkeli tukkia ja muuta  mutukki moskaa !

 

Ilman kelaa ja sossuu somput todennäkösesti kuolis kai nälkään ku työllisyys tilastoki pyöree ''0'' ja ainut työ kyky on kela ja sossu hakemuksen täyttämisen sossu virkailijalle 3 vuoden päätöksellä delagoiminen (huom!!! sossu missi täyttää sompulle hakemuksen ahmed ku on liian laiska sitä itse tekemään) !

 

*Ainot sompun työllistävä vaikutus suomelle onkin ollu poliisin (sexsi rikokset ryöstelyt väkivalta) ja sossu ja kela tantat (elatus) kirkko (lisää ilmasta disko läpsyä rahaa) päättäjät (ääniä vasemmistolle uusia äänestäjiä''edellyttäen huom!!!ettei somppu liian laiska tekee sitäkään'') ja vasemmistolle (mustaa mulkkua jumbojetillinen xxxl pkas jalkapallo joukkueellinensia) sekä spr (pirkolle pallia) sairaala (valkosille hutsu hoitsuille lisää mustaa munaa ja mulkkua) ja byrokraatit (keksiessään lisää rasisti lakeja ja huvikkeita hemmottelua lemmikillemme ahmedille) ja eu (jonkuha tääki lysti on maksettava ja se on suomen veron maksajat + provisio palkkio junkslerille drunkelille) !

 

;=( RÄYRH !