Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Vieras
Vieras

/ #250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tulkintaa kaikki tyynni...

21.09.2010 19:19

#247: Ja huom., en ole sitä mieltä että homoja ja lesboja pitäisi vihkiä kirkossa. Kirkko saa tehdä mitä haluaa ja syrjiä ketä haluaa ihan millä perusteilla haluaa.

 Kirkko ei saa tehdä mitä haluaa, Pyhä Henki vaikuttaa seurakunnassa, mutta jokainen saa itse valita tiensä. Tuon Korinttolaiskirjeen vastapainoksi on hyvä perehtyä Roomalaiskirjeen 7. ja 8. lukuun, asia pysyy samana, mutta oli luonto mikä vaan, pelastus on jokaisen valittavissa (Room 8:12-17):

Meillä on siis velvollisuuksia, veljet, mutta ei itsekästä luontoamme kohtaan; ei meidän pidä elää sen mukaan. Jos elätte luontonne mukaan, te kuolette, mutta jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää. Kaikki, joita Jumalan henki johtaa, ovat Jumalan lapsia. Te ette ole saaneet orjuuden henkeä, joka saattaisi teidät jälleen pelon valtaan. Olette saaneet Hengen, joka antaa meille lapsen oikeuden, ja niin me huudamme "Abba! Isä!"

Olennaisimpana (avioliiton perimiskäsitystä sivuten):

Henki itse todistaa yhdessä meidän henkemme kanssa, että olemme Jomalan lapsia. Mutta jos olemme lapsia, olemme myös perillisiä, Jumalan perillisiä yhdessä Kristuksen kanssa; jos kerran kärsimme yhdessä Kristuksen kanssa, pääsemme myös osallisiksi samasta kirkkaudesta kuin hän.

Ja perhekäsitykseen palaten, kuka on sukupuolineutraalin avioliiton lapsi? Mihin sitä perhe tai perimiskäsitystä tarvitsee sen varsinaisessa alkuperäisessä merkityksessä?