Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetettava syytteeseen uskonnonvapauden kieltämisestä sekä valehtelemisesta

Pekka J. Mäkinen

Adressin tekijä

/ #5 Tiedoitevastaus 19.1.-21

19.01.2021 18:38

Trumpin persoona ja mahdolliset vaalien petokset ovat kaksi eri asiaa. Trumpin persoonasta ei voida päätellä petosten suhteen mitään. Olkoon Trump henkilönä millainen tahansa, häntäkään ei saa pettää, ja hänenkin tulee päästä presidentiksi, jos kansan enemmistö niin haluaa. Meillä suomalaisilla ei ole siihen mitään sanottavaa. Onneksi, koska meillä valtamedia on muokannut kansaamme Trump-vihamieliseksi. Vain harva näkee tämän propagandan taakse, kuten Sanna Ukkola mainiossa Iltalehden kolumnissaan 5.11.-20
Amerikkalaisten enemmistö pitää vaaleja epärehellisinä (The Western Journal 1.1.-21). Tämä on se perussyy, miksi kansalaiset Amerikassa marssivat ja protestoivat, vaikka meidän mediamme ei tätä halua myöntää, vaan koittaa selittää asian toisin. . Liberaalin valtamediamme puolueellisuus ja epäluotettavuus onkin paljastumassa yhä useammalle.
Petoksista on valtava määrä todisteita kuten yli 6000 valaehtoista todistajalausuntoa.
On myös live-videokuvaa siitä miten Georgiassa senaattorien kokouksessa Trumpin tiimin tekniset osaajat kertoivat muiden suureksi hämmästykseksi, miten he ovat "juuri tällä kokouksen hetkellä" päässeet murtautumaan Dominion ääntenlaskenta-laitteeseen, ja periaatteessa voisivat siirrellä siellä ääniä. Dominion-edustajat ovat aina kivenkovaan väittäneet ettei se ole mahdollista. Lisäksi laitteessa oli piilomodeemi ja laitteeseen voidaan päästä myös toisesta valtiostakin käsin. Näin on ilmeisesti myös käynyt useiden, vielä toistaiseksi virallisesti vahvistamattomien tietojen mukaan.
Myös korkeimman oikeuden useita tuomareita ja jopa heidän lapsiaan on peloteltu ja uhkailtu, jos tuomarit päätyvät kannattamaan Trumpia. Tästä eräs tuomari on julkisesti tullut asiasta todistamaan. .
Joten ei ole mikään ihme jos kansalaiset ovat tyytymättömiä vaaleihin sekä tuomareihin, ja marssivat nyt protestiksi Trumpin puolesta suuremmalla joukolla kuin koskaan kenenkään aikaisemman presidentin puolesta.
 
 

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…