BUSSILINJOJEN 16 JA 18 LIIKENNÖINTI


Vieras

/ #53 Keppiä, kassia, pyöräkassia, rollaattoria, ikäihmisiä,

06.01.2012 17:51

Siinä bussin 18 kyytiläisiä. Kun ovat asioineet - kuten muutkin kuntalaiset - rautatieasemalla, Sokoksessa, Stockmannilla, Forumissa, Forumin tai Mannerheimintien lääkärikeskuksissa, Ateneumissa, postitalossa, HS:n talossa, rautatientorin bussipysäkeillä, Kansallisteatterissa jne., ei muuta kuin kipuamaan tavaroineen, mahdollisesti liukasta YLÄMÄKEÄ, heille liian pitkä matka, Fredrikinkadun pysäkille. Jatkuvaa pätkämatkustamista bussinvaihtoineen kaikkein huonoliikkeisimmät, mutta muuten virkeät seniorit tuskin rohkenevat ajatellakaan. Pitänee pyytää nuorisolta vast'edes henkilöautokyytiä keskustaan . . .

Halukkaiden huviksi voisi joskus järjestää kilpa-ajot busseille 14 ja 18. Niiden reitit, kun tulisivat kulkemaan käytännöllisesti katsoen samoja katuja Munkkivuoresta Eiran rantaan.

Kampin keskukseen menijät jäävät muuten nykyään pois Eläinmuseon pysäkillä, Arkadiankadulla. Ei sitä varten tarvita uutta "haavia" Fredrikin kadulle.

Paljonkohan on hanketta vastustavia helsinkiläisiä, joilla ei ole nettiä? Satuin bussiin 18, kun siellä taannoin jaettiin siltä istumalta täytettäväksi lomaketta, jolla tiedusteltiin munkkivuorelaisten bussinkäyttöä. Vieressäni istuva vanha rouva, kieltäytyi, koska "en minä nyt tässä mitään näe täyttää". Toinen piti kyselyä hyvänä, "mutta en minä nyt oikein jaksa".

Vanha keino parempi, kuin bussillinen uusia