BUSSILINJOJEN 16 JA 18 LIIKENNÖINTI

Äly hoi älä jätä!

/ #100 BUSSI 18 ON ENNENKAIKKEA MUNKKIVUOREN BUSSI ! ! !

15.01.2012 16:40

Munkkivuoresta keskustaan matka on noin 5 km. Alueella asuu paljon iäkästä väkeä. Tämä otettava huomioon linjoja kirjoituspöydän ääressa piirreltäessä. Väenpaljoutta bussissa lisää sen kulkeminen nykyisin Talinrantaan saakka.

18 ON AINOA SUORA BUSSI KESKUSTAAN KRUUNUHAAN KOKOISESTA LÄHIÖSTÄ! Vastaisuudessakin Munkkivuoreen keskustasta mentäessä pysäkin oltava jossain muualla kuin Fredalla tai Runebergin kadulla saakka. KATSIOKAA KARTTAA! Sinne on joka kohdasta, alhaalta Mannerheimintieltä iäkkäille munkkivuorelaisille pyöräkasseineen ja keppeineen melko jyrkkä YLÄMÄKI noustavaksi SATOJA METREJÄ.
Vaihtoehtona vain hankala bussinvaihto jossain "alhaalla".

Mikäli linja siirretään kulkemaan "ylhäällä" Fredrikin- ja Runeberginkatua, BUSSIN 18 ON VASTAKIN KOUKATTAVA TAVALLA TAI TOISELLA OTTAMAAN MATKUSTAJIA JOSSAIN ALHAALLA EROTTAJAN JA EDUSKUNTATALON VÄLILLÄ!

Kamppi on lehtitietojen/tilastojen mukaan erittäin levotonta, jopa vaarallista aluetta iltaisin. Fredalle pitäisi seniorikaupunkilaisten kiivetä bussilleen myös iltamyöhään. Pelkäävät jo muutenkin liikkua iltaisin keskustassa.