Kannabis lailliseksi


Vieras

/ #2372

04.11.2010 20:57

Kannabista imutellaan joka tapauksessa onko nyt järkeä ajaa nämä miedon huumausaineen ystävät kadulle hakemaan hatsinsa diileriltä joka pyörittelee myös kovia huumeita, Porttiteoria siis voi päteä juuri tämän typerän lain takia. Portti teoriakin on kyllä todiestettu roskaksi.

"Ihmiset laiskistuvat ja alkavat ryöstää rahaa kannabikseen" Heh selvästi tyyppi joka ei ole ees nähnyt kenenkään polttavan. Laiskistuvat varmasti sillähetkellä kun polttavat mutta ei sen jälkeen. Kamaan ton ryöstelyjutun takia, kannabis aiheuttaa miedompaa riippuvuutta kuin rööki niin ei tasan aja ketään entuudestaan kunnollista ihmistä ryöstelyyn. Laillistamisen myötähän kasvin hinta laskisi joten nämä ongelma käyttäjien rötöstelyt luultavasti laskisi. Ongelmakäyttäjällä tarkoitan just tälläsiä ryöstelijöitä, niitähän tämä laillistus ei toisi lisää vaan näitä satunnaiskäyttäjiä.

Itse olen käyttänyt 7vuotta enemmän tai vähemmän kannabista enkä ole koskaan potenut masennusta... ennekuin nyt kun vetäisin 30päivän kortisoonitabletti kuurin.