Urheilu pois YLE puheesta

k-j fröjd

/ #197 emme luovuta

08.03.2012 19:15

Emme kait ole luovuttaneet. Itse asia tuli jo ainakin minulta sanottua, joten en rasita lukijoita toistamalla itseäni. Toisaalta en usko että Ylen pomot aivan heti muuttavat toimintaansa ja Olga jatkaa puhevirtaansa jonkin aikaa.

Jotenkin asiaan pitää sopeutua. Onneksi olen ladannut kovalevylle ja ipodiin mielenkiintoisimmat ohjelmat. Nykyään lataan netistä koneelle ne ohjelmat joita kuuntelen. Sitten poltan ne cd:lle ja viikossa ohjelmaa kertyy noin 10 h. Sieltä ne voi kuunnella aina kun siltä tuntuu. Autolla tulee ajettua varmaankin juuri tuo 10 h.

Onpahan sitten koneella hyvä historian äänikirjasto. Haataset ja Enbusket ym tulee kuunneltua moneen kertaan.

Jos kiinnostaa niin Helsinkiradiolla on arkistossa kaaosteoria -sarja joka on mielenkiintoinen. Mm Kosmologiaa ja muuta tieteen ajankohtaista mustista aukoista genetiikkaan. Hyviä luentosarjoja voi kuunnella ja katsoa myös esim. Berkeleyn yliopiston sivuilla. Jos nyt sitten kiinnostaa. En tosin ole siellä sivuilla käynyt pitkään aikaan. Hienoa kuitenkin että ne ovat kaikkien saatavilla kenellä vaan netti löytyy. Toivotaan että Suomessa päädyttäisiin samaan. Olisihan se upeaa kuuneltavaa.

Toivotaan että kuunnelmien ystäviä ilahdutettaisiin mahdollisuudella ladata Ylen upeita kuunnelmiä koneelle. Odotellaan.....