Katettu jalkapallokenttä Hyvinkäälle

Urpoille

/ #13 Re: Olosuhteiden kehittämisestä

16.03.2012 10:18

#12: Liikunnan puolesta - Olosuhteiden kehittämisestä

Tämä allekirjoittaneiden Urpojen lyhynäköisyys on karmivaa. Systeemi on, että meidän lapselle hyvät harrastusmahdollisuudet.

Maksaja saisi olla kaupunki eli me kaikki. Lähivuosina tulee tapetille esim. torikadun tekonurmen uusiminen, ja nyt meneillään

uusien pukutilojen tekeminen jotka molemmat ovat miljoonakertaa tärkeempiä kuin urpojen muutaman kuukauden takia/vuosi rakennetteva kallis kupla. Liikunnan puolesta kirjoittaja kiteyttää hyvin Hypsin toiminnan ja uskon, että kirjoittaja on seuran aktiivi. "Hypsin tärkein tehtävä ei ole pelaajien kasvattaminen edustusjoukkuetta varten vaan lasten liikuntakipinän sytyttäminen. Kilpaurheilun tarpeet on vasta toissijainen näkökulma." Tämä kertoo kaiken ja tämä pitäisi kertoa niille junioreillekin jotka jostain haaveilee. Tämä näkyy toiminnassa päivittäin. Hypsi ei ole kasvattajaseura vaan euroliiga seura.

Tämä adressi on varmuudella jonkin pikkunaperon isä, joka ei ymmärrä mistään mitään. Hän ei ymmärrä urheilusta eikä urheilu

tarpeista yhtään mitään. Kyllähän kaikkea saa toivoa mutta jotain rajaa pitäisi olla. Tämä yksi urpo kirjoittaa ja vertaa jääkiekkoon ja sanoo että pitäisi olla samanlaiset harjoitelu olosuhteet talvella. Voi herran kiesi...... Ei ole ihme ettei jalkapallo nouse Hyvinkäällä.