Katettu jalkapallokenttä Hyvinkäälle

Roope N
Vieras

/ #19 Hallista on iloa

17.03.2012 19:34

Olen täällä Tampereella seurannut seura-aktiivina läheltä Ahvenisjärvelle tullutta kuplahallia. Hallihanke on ollut puhtaasti seuravetoinen ja kaupungin seuroista Ilves, TPV, TKT, PP-70 ja TJK ovat yhdessä tehneet tästä totta. Meillä oli valmiina lämmittämätön tekonurmikenttä ja n. 500 000 euroa panostuksella siihen on saatu yksi Suomen suurimmista kuplahalleista.

Täällä meillä talviharjoitteluolosuhteet olivat koko valtakunnan tasolla todella huonot, mutta yksi halli nosti tilanteen lähemmäs tyydyttävää. Koulujen saleista on siirrytty melkein kokonaan tuonne ja uusi halli on parantanut tekemisen laatua, sillä enää ei tarvitse miettiä ahtaita harjoitusolosuhteita, joissa kaikki asiat täytyi tehdä pienesti. Lisäksi seinät eivät ole aina vastassa ensimmäisen spurtin jälkeen.

En tunne Hyvinkään tilannetta riittävän tarkasti sen suurempaa arviointi varten, mutta sen verran osaan sanoa, että tuo kuplahalli auttaisi myös niiden pesäpallon ja jenkkifutiksen olosuhteita samalla, jolloin mukaan olisi varmasti helpompi saa sieltäkin kannatusta.