Ota Vastaa Kallein Lahja Rahatta Hinnatta!

Tiedoksi:

/ #8 http://www.suomengideonit.fi/tiedot.html

16.04.2012 17:34

http://www.suomengideonit.fi/kuvat/ottiedot.gif...

http://www.suomengideonit.fi/tiedot.html

http://www.suomengideonit.fi/kuvat/tehtavakuva.jpg...

Suomen Gideonit osana maailmanlaajuista The Gideons International järjestöä, joka on perustettu 1899, palvelee seurakunnan jatkettuna käsivartena. Suomessa toiminta alkoi vuonna 1946. Toimintaa on yli 175 jäsenmaassa. Kaikkialla toimitaan samoja toimintatapoja käyttäen tavoitteena Jumalasta vieraantuneiden ihmisten voittaminen Jeesukselle Kristukselle.

Toiminta
Maailmaan ilmaantuu yli 2 miljoonaa lukijaa viikossa aikaansaaden ennätyksellisen lukumateriaalin tarpeen. Tämä antaa kristityille haasteen toimittaa suureen tyhjiöön Jumalan Sanaa. Tämä on Gideon järjestön ensisijainen tavoite, asettaa ja jakaa Raamattuja ja Uusia Testamentteja alueille, joissa ihmiset liikkuvat ja elävät. Gideonit maallikkoina seisovat rinnakkain paikallisten seurakuntien ja niiden pastoreiden kanssa lähetteinä todistaen Jeesuksesta maailman neljällä eri kolkalla.

Suomessa jaetaan vuosittain noin 130.000 Uutta Testamenttia. Maailmanlaajuisesti jaetaan yli 56.000.000 vuosittain. Jumalalle olkoon kiitos ja kunnia. Tämä merkitsee yli miljoona Uutta Testamenttia viikossa tai 106 minuutissa. Gideonien toiminta ei tavoittele voittoa ja seurakunnat ovat mukana tukemassa Raamattujen levitystä. Jokainen euro, jonka seurakunnan jäsenet lahjoittavat Gideonien toimintaan, käytetään Uusien testamenttien painamiseen, jotta mahdollisimman moni voi saada oman kappaleen.

Jesaja 55:11: Niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.