Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

Kansalainen

/ #180 Re: Katainen orjuuttaa keskiluokan

06.06.2012 14:04

#174: Erittäin huolestunut keskiluokkainen veronmaksaja - Katainen orjuuttaa keskiluokan

Katainen orjuuttaa keskiluokkaa, ja malli on suoraan Amerikasta. Siellä ei kuitenkaan sulateta purematta kaikkea, mitä niskaan tulee. Tottakait katseet on suunnattu keskiluokkaan, kun työväenluokalla ei kerta kaikkiaan ole yhtään mitään, mitä voisi viedä enää. Uusipaavalniemi tosiaan puhuu asiaa tuossa videossa, mutta aikoinaan jo Henry Ford sanoi tai yritti varoittaa ihmisä näin. "It is well enough that the people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning."
- Henry Ford

Paljon aikaisemmin Thomas Jefferson näin: "If the American people ever allow private banks to control the issue of their money, first by inflation and then by deflation, the banks and corporations that will grow up around them (around the banks), will deprive the people of their property until their children will wake up homeless on the continent their fathers conquered."
- Thomas Jefferson (1743-1826)

Ja samoilla linjoilla on myös tämä mies:
"Jos haluatte elää jatkossakin pankkiirien orjina ja maksaa orjuuttamisenne kustannukset, niin antakaa vain pankkiirien jatkossakin luoda rahaa ja hallita luottoa."
-Sir Josiah Stamp, Bank of England, johtaja 1928-1941

Nämä viisaat sanat vuosikymminien jopa yli sadan vuoden takaa alkavat saamaan hieman kaikua. Toivottavasti ei ole liian myöhäistä ja toivon mukaan kansa on tarpeeksi vihaista saattamaan nämä Pyramidihuijarit ja heidän "puppetit" vastuuseen teoistaan.