Ei pakkorokotuslaille

Olemme EU-komission (lääketeollisuuden) armoilla.
Vieras

/ #388 Re: Vapaassa maassa

14.12.2010 18:02

#383: Vapaa - Vapaassa maassa 

 "Vapaa" aikoo ensimmäistä kertaa äänestää ja täällä kysyy;"....... olisko Perussuomalaiset se oikea puolue joka puolustaa suomalaisten oikeuksia Suomessa".

Yksikään maassamme olemassa oleva puolue ei puolusta suomalaisia, onhan se jo nähty. Ne kuuluvat kaikki siihen samaan valtionhallintoon, joka kaavailee tämänkaltaisia lakimuutoksia kansan selä takana. Nytkin jokaisessa puolueessa on oltu hiirenhiljaa, myös Perussuomalaisissa, vaikka tällainen lakimuutos vie kaikilta suomalaisilta itsemääräämisoikeudet ja koskemattomuuden. Yksikään ministeri, kansanedustaja, tai muu valtion virassa oleva ei ole pihaustakaan antanut tietoa tästä lakimuutoksesta ulospäin. Lehdistö ja muut tiedotusvälineet, jotka ovat politiikan puhetorvia, ovat olleet hiljaa pakkorokottamislaista, mutta siellä on osattu kyllä torvea soittaa sikaflunssan kamaluuksista aivan edellisen syksyn malliin.

Suomi on pieni maa Pohjolan perukoilla, mutta toki vauras niin, että sen EU:ssa toimivat monikansalliset lääkefirmatkin ovat huomanneet. Emme huomaa, että tässä pikkiriikkisessä maassa on meneillään kuvio, joka on jokaista EU:n jäsenmaata kohtaava, halusimmepa tai emme. Isot pojat ohjailevat tätä Titanikkia.

NYKYINEN  EU EI OLE SAMANLAINEN, JOHON JOSKUS LIITYIMME. SEURAAVASSA EI OLE MITÄÄN LIIOITELTUA, TAI PERÄTÖNTÄ TIETOA! JOKA EPÄILEE, OTTAKOOT SELVÄÄ ENEMMÄN, KUIN TÄSSÄ ON MAHDOLLISTA SANOA.

LISSABONIN SOPIMUSTA, JOKA ASTUI VOIMAAN 2009, JONKA SUOMEN HALLITUSKIN ON HYVÄKSYNYT KERTOMATTA SUOMALAISILLE SEN SISÄLLÖSTÄ, VOIDAAN VERRATA VALLANKAAPPAUKSEN MALLIIN.

Suomen valtionhallinto on 2009 "luovuttanut" suomalaiset EU-komission valvontaan allekirjoittamalla Lissabonin sopimuksen. Se vuoksi MEITÄ HALLITSEE NYT EU-KOMISSIO, jonka takana on Eurooppalainen lääketeollisuus.

Lissabonin sopimuksen pykälät 48, 352 ja protokolla 7 osoittavat, että järjestelmä ei ole enää demokraattinen: http://www.realy-of-life.org/info/didyouknow.html

Lissabonin sopimus on vienyt EU-parlamentilta, valtioiden hallinnoilta sekä Europpalaisilta itsemääräämisoikeuksia lääketeollisuuden eduksi. Niillä ei ole enää valtaa vaikuttaa ja kontrolloida EU-komissiota. Vaikka EU-parlamentin jäsenet on vaittu demokraattisesti, EU-komissioon niistä on poimittu ainoastaan sellaiset henkilöt, jotka ovat korporaatioiden (lääketeollisuus kumppaneineen) intresseissä. On käynyt selväksi, että EU-komission jäsenet tullaan valitsemaan jatkossakin ilman kansanäänestyksiä.

 LÄÄKETEOLLISUUS OHJAA NYT EUta! Tämä oli jo natsien suunnitelma!

Tämmöisiä allekirjoituksia tehtaileva hallitus Suomella on nyt! Vinoon sahatulla lautakasalla ja kaikella muulla hämätään meidät niin, että emme huomaakkaan, kun meitä sahataan silmään ......... ja aivan suoraan.

Jos jotain kansallisella tasolla on enää tehtävissä, niin jokaisen joka aikoo äänestää seuraavissa vaaleissa, tulee ensin vaatia, että edustajan on annettava kahden todistajan läsnäollessa ja todistaessa, allekirjoittamansa vakuus siitä, että hän henkensä  menettämisen uhalla ajaa vain kansalaisten tietoon saatettuja lakialoitteita tai muita päätöksiä, joista on ensin käyty kansalaistasolla puolueeton keskustelu. Tällainen läpinäkyvyys takaa sen, että suomalaisia ei pystytä enää puukottamaan selkään Arkadianmäeltä, eikä minkään valtakunnan "Hyvinvoinninlaitoksilta".

Minä en ole koskaan äänestänyt, enkä tule koskaan äänestämään, ennenkuin edellä mainitsemani tapa toimia valtion virassa otetaan käyttöön. Niin pitäisi nyt toimia kaikkien. Sillätavalla selviäisi myös se, mihin toimiin EU-komissio meidän suomalaisten suhteen ryhtyisi.