Ei pakkorokotuslaille

Oskari Perkki
Vieras

/ #520 Pakkorokotuslaista

21.12.2010 09:19

Oletetaan että tarjolla on rokote joka todella on syytä ottaa ja siitä on olemassa tieteellistä näyttöä. Eli todettu rokotteen teho ifektion jo tapahduttua ja sen suhteellinen haitattomuus. Tällöin ketään ei varmasti tarvitse pakottaa ottamaan sitä.
Muussa tapauksessa rokotteen ottamispakko on aivan rikollinen ja säädytön ajatus. Jos henkilö ei tätä pysty ymmärtämään niin sitten ei ko henkilön kanssa kannata yrittääkkään keskustella. Se on valitettavasti ajanhukkaa.
Lääketollisuus ei toimi niin että yritetäämpä pelastaa ihmisiä kärsimykseltä ja tuholta ja katsotaan sitten toimiiko yritys myös taloudellisesti. Ne julkasevat vain myyntiä tukevaa tietoa ja pimittävät myynnille haitallista, sikäli kun se lakien puitteissa tai kiinni jäämättä on mahdollista. Lääketeollisuus luo tarpeita ja eikä suinkaan pyri tekemään itseään tarpeettomasti. Viimekädessä rokotusten haitat tulevat ilmi vain kun ihmiset on jo rokotettu, mutta yllätys vaan, nepä eivät tulekkaan ilmi mikäli se on rokotuksen myyjästä kiinni. Ja usein on. Haitattomuutta osoitetaan valheellisesti "blasebo" verrokkiryhmällä jolle annetaan ,ei suinkaan neutraalia ruisketta vaan toinen tarpeeton mutta haitallinen rokote. Esimerkkinä tämänvuotinen pienten lasten meningiittirokotetutkimus, jossa verrokkiryhmälle annettiin hepattiitirokote. Siis haittaoireita (myös pahoja) aiheuttava rokote. Paitsi virallisesti. Koska tutkimusmenetelmä on standardi. Verrokki on siis myös haitallinen joten haittoja on vähän tai ei ollenkaan.
Pienet lapsethan ovat muuten hepatiittiriskiryhmässä jos, heidän vanhemillaan on hepatiitti, he sattuvat käyttämään suonensisäisiä huumeita, ovat sattumoisin aktiivisesti irtosuhteita harrastavia homomiehiä jotka eivät käytä ehkäisyä, tai poikkeuksellisesti kuuluvat hoitohenkilökuntaan, joka joutuu tekemisiin riskipotilaiden veren kanssa. Meidän2v tietääkseni ei ainakaan.
Sen enempää kuin lääketeollisuuden hyvään tahtoon kuin oman valtion edustuslaitoksen ynnä hallituksen älykkyyteen ja lahjomattomuuteen ei tule luottaa, ainakaan tässä asiassa. Älkää ihmiset nielkö tätä pakkorokotus-shaissea. Se on psykopaatin ja idiootin yhteishanke jossa sinä olet pelimerkki.