Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

elu
Vieras

/ #38 Re: ja jatkuu ja jatkuu!!

28.12.2010 17:37

#29: - ja jatkuu ja jatkuu 

 

Mielestäni olisit hiukkasen paremman esimerkin voinut heittää, jos ajat autolla naapurintädin kissan päältä, veikkaan, että tekosi ei ollut tahallinen ja tämän vuoksi nimeäsi ei julkaista missään, etkä myöskään saa tappouhkauksia,  joten turvallisia kilometrejä ilman naapurin kissoja! =)

 

Toisekseen tämä tilannehan saa  aivan toisenlaiset mittakaavat kuin sinun kissan päältä ajosi,  julmuuden ja  hirvittävien tekojen takia!! Nämä arvon herrat ja rouvat, tappoivat koiranPENNUN sen takia, kun hän oli huimuuksissaan keksinyt kaukosäätimelle muutakin käyttö tarkoitusta! Tämän vuoksi koiran täytyi  siis saada paistinpannusta.. ? Aivan, ei todellakaan!  Nainen joka omisti koiran selitti tilannetta:"Sen koiran vintissä vain jotenkin vinksahti." Selitys saa minut itkemään ja  nauramaan yhtä aikaa kuinka tyhmiä ihmisiä täällä on! En tiedä vinksahtiko näiden luusereiden päässä, vaiko sit koiran, päätelkää te...Ise ainakin olen äänestän ensimmäistä, syy: teot!!! yksinkertaisesti..

 

Mutta jos nämä henkilöt luulevat, että he voivat aina lyödä paistinpannulla, hakata ja heitellä seinille ja lopuksi kuristaa, jos jollakin "vinksahtaa" päässä.. Kerro mulle milloin heidän mielestään heidän omalla lapsellaan "vinksahtaa" päässä ja on aika ottaa jälleen kerran paistinpannu ja talutushihna esiin...! Tämän takia mielestäni tähän tilanteeseen on herättävä ilman,  että ajatellaan eläimen kohtaloa, täytyy myös ajatella nokkaansa pidemmälle ja mietittävä tulevaa, kuinka käy jos ja jos ja jos.. Vaarallisia tälläiset henkilöt, jotka voivat itse päättää milloinka jollakin heidän mielestään vinksahtaa päässä ja näin ollen päättää heidän kohtalostaan.. Tämän vuoksi minäkin olen valmis heittämään muutaman lantin valtion kirstuun enemmän!

Kommentoi adressia