Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

pentille ja muillekkin
Vieras

/ #103

29.12.2010 01:48

Jos eläimen tai lemmikin meinaa lopettaa eli se on se viimeinen keino päästä eroon- muiden oikeasti koitettujen keinojen jälkeen, eli lahjoittaa se hyvvään tuttuun vaikkapa-kotiin, tai alunperinkään olla sitä edes hankkimatta jos ei onnistu hoitamaan tai pitämään. Siis jos lopetus on viimeinen keino ja haluaa säästää tai ei ole varaa eläinlääkärille viedä nukutettavaksi, ja päätyy ampumis ratkaisuun, niin silloinkin on mietittävä onko itse esim niin hyvä asiassa että onnistuu vai käykö onnettomasti että karkaa kuten sanoit. Eli harkintaa asiassa, ja selvinpäin ilman nappeja tai alkohoolin vaikutusta kun alkaa suorittamaan. Nuo kaiten oisi vähimmät mitä toivoa voisi?
Tuommoista hakkaamista, mikä ilmeisemmin on kännissä tehty(?) ei takuulla hyväksy kukaan senparemmin kuin Pohjois Pohjanmaalla tapahtunutta. Nivalssa siis koiranpennun kurkun leikkaamista mikä ällöttävä tapaus siellä oli vähän aikaa sitten. Onneksi sekin selvisi, ja tekijä sai arvoisensa maineen.
Kyllä todella näihin tapauksiin on saatava isommat rankkarit. Rikoksen tunnusmerkit niistä on kyllä helppo erotella ja kerralla niin että lieventäviä asianhaaroja ei tunneta. Selittelyt sikseen.

Kommentoi adressia