Maahanmuuttajien tuet

Arja-Liisa Kangas

/ #379 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

13.08.2012 23:59

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

Kuulehan nyt! Miksi kuvittelet, että suomalainen ei tekisi työtä, jos siihen tarjoutuisi mahdollisuus? Miksi suuri osa suomalaisista on suorastaan "koulutettu" olemaan työtön? Tiedätkö, että riittävän pitkä aika työttömyyskortistossa koulii ihmisestä toimettoman ja vie kaiken yrittämisen halun?

Paltamon kunnassa viime keväänä tehtiin kokeiluprojekti, jossa jokaiselle kuntalaiselle oli järjestetty työtä ja heille maksettiin palkkaa koko kokeiluprojektin ajan. Siis Paltamossa ei ollut projektin aikana ainoatakaan työtöntä.

Projektin jälkeen haastateltiin kunnanjohtajaa ja kysyttiin hänen mielipidettään siitä, voisiko tämä onnistua pidemmällä aikavälillä ja olisiko mahdollista työllistää näin jokainen kunnan työtön.

Tiedätkö mitä kunnanjohtaja vastasi?

MEILTÄ LOPPUISIVAT VALTION TUET ja kunta elää niistä, joten se ei onnistuisi!!

Koko yhteiskuntajärjestelmä on vääristynyt. Vuosikymmeniä on kaunisteltu työttömyyslukuja kurssittamalla työttömiä aloille, joilla ei ole työtä. Vahtimestarit, merkonomit jne. jne. Joku vetää valtiolta koulutustukea suomalaisia työttömiä kouluttaessaan ....mihin ....... takaisin työttömiksi!

Mm. Tampereen illassa tapahtuu jatkuvasti seuraavaa. Suomalainen työtön kerää tölkkejä jatkaakseen kapeaa leipäänsä. Maahanmuuttajapoika kulkee uudet kuteet päällä, puhuu uuteen kännykkään ja juo kävellessään siiderinsä loppuun. Kun hän heittää tyhjän tölkin nurmikolle, suomalainen työtön tai eläkeläinen kumartuu sitä ottamaan, vaan somalipoikapa potkaisee purkin korkeuksiin jotta työtön suomalainen joutuu hakemaan tölkin kauempaa.

Tampereen lääkärikeskuksiin nämä, ei työperäiset maahanmuuttajat, pääsevät yksityislääkäreiden vastaanotolle milloin vain ja Suomen valtio maksaa heille käynnistä tutkimuksiin ja kaiken siltä väliltä.

Suomalainen veronmaksaja joutuu itse jonottamaan tuntikausia terveyskeskuksiin tai päivystyspoliklinikoille ja lopulta pääsee milloin minkäkinlaisen lääkärin huoneeseen. Suomen kansalainen joutuu maksamaan oman käyntinsä yksityislääkärille ja vieläpä pitämään pystyssä alati kasvavaa maahanmuuttajalaumaa valtion kiristäessä koko ajan hirttonuoraa suomalaisen veronmaksajan kaulalla.

Romanialainen kerjäläinen kilisyttää vaativasti pahvimukiaan suomalaisen nenän edessä ja puhuu samalla kännykkään. Kuka maksaa kännykkälaskun, jos elämä on kerjäämisen varassa? Kuka osti kännykän romanialaiskerjäläiselle?

Tampereen keskustorilla näkee päivittäin järjestäytynyttä rikollisuutta, jossa romanialaiskerjäläiset istuvat kuppeineen keskustan kaduilla ja heidän kuppinsa käydään säännöllisesti kokemassa pakettiautoista, jotka seisovat torin reunassa sijaitsevalla parkkipaikalla ja joiden rekisterinumerot eivät ole suomalaisia. Romanialaiskerjäläiset välittävt myös huumeita suomalaisnuorille.

Mikään näistä ei kiinnosta Tampereen poliisia. On aivan kuin jossakin olisi tehty sanaton sopimus näiden kerjäläisten oikeudesta toimia vastoin Suomen lakia.

Ei siitä ole kauankaan, kun kerrostalojen käytävissä oli kerjäämiskiellosta kertova kyltti. Miksi nyt on oikeus sotkea siisti katukuva ja pitkä kulttuurimme kerjäämällä täällä julkisesti? Miksi nyt on oikeus virkavallan ummistaa silmänsä järjestäytyneeltä rikollisuudelta kun sen tekee ulkomaalainen? Miksi kerjäläisillä on oikeus pilata lastemme elämä huumeita välittämällä? Tällaisen toiminnan tukeminen julkisen vallan taholta on tehnyt mm. romanikerjäläisistä suorastaan häikäilemättömiä suomalaista kohtaan. He ovat tietoisia siitä, että olemme kädettömiä heidänkanssaan ja että suomalainen juristi on pelkästään mielissään heitä puoltamassa, kun joku maksaa heille siitä hyvän hinnan. Ulkomaalaisellahan ei ole varaa palkata juristia, mutta valtio tai suomalainen hermonsa menettänyt itse maksaa hänelle siitä.

Missä on se maa, johon suomalaisen työttömän onnistuisi lähteä heiluttamaan kuppiaan jokaiseen kadun kulmaan, saatikka toimia sellaisen maan lakia vastaan?

Polle on karannut myös tässä asiassa valtion pilttuusta!