tinkimaito

Ravinnon aitous takaisin kunniaan

/ #41 Re: Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

21.08.2012 21:32

#30: - Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

Koskaan kaikki eivät selviä hengissä! Myös leipä tappaa.

Terveempänä voi elää, kun välttää käsiteltyjä elintarvikkeita, koska elimistö ei kykene sellaisia käsittelemään.

Tosin ................ jos emme sairasta, lääketeollisuus ei voisi kääriä mammonaa taskuihinsa. Todellisuudessa tuoreus, terveellinen ja puhdas ravinto sotii niin lääke- kuin myös elintarviketeollisuuden intressejä ja etua vastaan.

Avaa televisio ja katso illan mainospätkät. Kotipitsa, Mac Donalds, Coca Cola, Pepsi, Hesburger, nainen joka hinkkaa peräänsä puun runkoon koska on pukamat ja siihen markkinoidaan sopivaa lääkevalmistetta, Activiaa mahavaivaisille, Danonea toisille, ja kun happovaiva iskee Losec tai Rennie, äidin tekemää sitä ja äidin tekemää tätä, marinadissa lilluvia lihakimpaleita. Kun tulet näistä ummelle, osta laksatiivia lähimmästä apteekista ja laita puikkoa alapäähänkin, kun olet lopulta niin täynnä sokereita että hiiva valtaa elimistösi.

Lastenohjelmien mainospätkissä ravintoainerosvot yrittävät varastaa lastemme terveyden uskottelemalla, että Mac Donaldsissa syövät onnelliset ihmiset terveellistä pullaa ikilihan ja Colan kanssa ......... niin ja sieltähän saa sen lelunkin. Missään ei lue, että mm. Mac Donaldsin kauppaamissa pirtelöissä mikään ei ole aitoa. Siinä kaikki on maku-ja väriaineita ja niitä on 82 kpl. Tämän moskan myymiseen ei kukaan puutu, koska kaikki tahkoavat kasvua ja tulosta ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella.

Samaa saastaa on kauppojen maitohyllyillä. Viikon vanhaa ja tapettua. Mitä rasvattomampaa, sitä enemmän käsiteltyä. Rasvattoman maidon väri tulee samasta aineesta jota käytetään maalarin valkolakkaan.

Mietihän. Kaksi lasia, toisessa rasvaton ja toisessa täysrasvainen maito. Molempia saman verran. Mitä rasvattomassa on puuttuvan rasvan tilalla? Sama pätee muihinkin kevyttuotteisiin. Näistä rasvapuheista hyötyvät ainoastaan ruoka- ja lääketeollisuus. Kansan uskoessa näita valheita, he sairastavat aina vain enemmän ja jälleen löytyy lääkettä vaivaan.

PETOSTA ON KAIKKIALLA RAVINTOTEOLLISUUDESSA!

Ruoan hintaa kurotaan aina vain halvempaan suuntaan ja siitä vähennetään aitoa materiaalia joka korvataan. Näin tehdään mm. jogurttien, vanukkaitten ja lastenruokien kanssa. Niissä täyteaineena on maissitärkkelys tai soijatärkkelys. Kun nämä eivät maistu millekään ja heikentävät tuotteen makua, niin valmistaja lisää tuotteeseen makuainetta ja väriainetta. On 44 erilaista kemiallista menetelmää joilla jogurtista tai vanukkaasta saadaan lohkeava, juokseva jne jne... kuhunkin teollisuuskoneeseen sopiva mössö jota ruoaksi nimitetään. Lasten purkkiruoka on aivan käsittämättömän törkeää ravintoarvoltaan ja sen sisältämien lisäaineiden vuoksi. Pienokaisen tärkeimmät kasvu- ja kehitysvuodet joku ahneuksissaan pilaa uskottelemalla lastenruoan terveellisyyttä vanhemmille.

Pitää nostaa kansanliike niitä vastaan, jotka pilaavat makutottumuksemme, ravintomme ja samalla terveytemme.