Turvetuotantoa/turvepeltojen raivaamista ei saa lopettaa

Jukka Finni
Adressin tekijä

/ #404 KOPIOITU MAASEUDUN TULEVAISUUDESTA 3.12.2012

03.12.2012 19:37

Suomea rakennetaan huteralle pohjalle

Ei kai ennen politiikka ole ollut aivan nykyisenlaista. Suomen asioista päättävät puhuvat toista ja tekevät toista.

Eikö löydy yhtään ministeriä, joka ei suostuisi tällaiseen valheverkkoon? Valtako on niin makeaa, että pitää uhrata itsensä valheiden alttarille?

Uskoisin, että kukaan itseään terveesti arvostava ihminen ei alistuisi tällaiseen. Yksi ministeri sieltä tosin lähti saaden makoisan paikan elinkeinoelämästä. Arveluttavalta näyttää Suomen kannalta, sanovat asiantuntijat siirrosta.

Hallitus tekee jos tekee ratkaisuja sormituntumalla ja viis veisaa asiantuntijoista, oppositiosta ja kansasta. Teatterilta näyttää eduskunnan kyselytunnitkin.

Tällä meidän hallituksella on tapana hämäyttää meitä tekosistaan nostamalla kaikenlaista vouhotusta esille mediassa, jotta huomio siirtyy heidän puuhailuistaan muualle. Sen verran löytyy viisautta, että ymmärtävät mistä kansa ei tykkää ja sehän ei tykkää juuri mistään mitä tämä hallitus kaavailee.

Silloinpa otetaankin salailu käyttöön. Mikähän on totuus liikennesopassakin, voi vain arvailla.

Kaiken takana on pääministeri, joten päävastuu kuuluu hänelle. Hänen sormen painalluksesta toimii koko ministerikomppania. Ikävä vain kun liikenneministerikin sotkeutui hallituksen tautiin.

Tätä hallituksen venkoilukulttuuria saavat ministerit vapaasti jatkaa, koska heillä on valjastettuna omat toimittajat vääntämään asiat prikulleen heidän mieleisekseen niin lehdissä, radiossa kuin tv:ssäkin. Tosin poikkeuksia löytyy, jos tämä ilmaantuu lehteen.

Jos kansa ei seuraa syvemmin politiikkaa, niin nenästä vedetään. Epäuskottavaa on uutisointi tällä saralla. Suomenmaasta on tarkistettava, että miten se nyt menikään.

Ministerien selittelytarve on vertaansa vailla. Ei tarvitse tietää asioista, kunhan vaan osaa selitellä paljon ja vakuuttavasti. Tämä tuli myös esille ”vaalipaneelikarnevaaleissa”, joissa tarvittiin kriitikoita arvioimaan oliko suupielet oikeassa asennossa.

Nyt on Suomen maassa rehelliset puheet hiljennettävä, jotta hallitus kumppaneineen saa jatkaa tautiaan pysyäkseen huipulla. En tiedä muuta sanoa, kuin hullusti on Suomen asiat!



Anna-Leena Heikkilä

Tervola