Fivan tutkittava uudelleen Ikaalisten Säästöpankin toiminta

Irma

/ #53 Re: Re: Usko menee

20.12.2012 13:52

#51: Marja - Re: Usko menee

En tunne sinua Marja mutta kiitos sanoistasi. Kohta on minullakin kymmenen vuotta takana asioiden käsittelyä. Olisi elämääsnä voinut toisenlaiseenkin käyttää, mutta lukeudun ihmisiin joka toimii tai edes yrittää toimia, saadakseen väärinteot julki. On kyseessä tämä tai mikä tahansa muu yhteiskunnallisesti moniin vaikuttava asia, joutuu itsensä ulkoistamaan sen käyttöön ja samalla unohtamaan oman elämänsä.

Moni ei sitä jaksa ja siksi moni asia vaietaan ja jää tulematta julki. enkä yhtään ihmettele, hinta on todellakin kova. Enkä puhu nyt rahallisesta arvosta pelkästään, vaikka jokainen varmasti ymmärtää senkin ettei oikeudenkäynnit ole halpoja.

Meitä on isän kanssa siunattu lakimiehillä, joille annan suuren arvon.

Annan suuren arvon jokaikiselle yhteyden otolle jonka olen saanut erilaisissa muodoissa. Sekin on asia joka unohtuu tämän päivän elämässä monasti, että ei jätettäisi ketään yksin. Ihmisissä on yhdessä voimaa ja mahdollisuus pitää kiinni inhimillisistä arvoista, vastapainona oikeuslaitoksille ja niiden joskus täysin käsittämättömälle kuullostaville päätöksille.

 

Mot teki tutkivaa työtä kauan. Ulostullut oli häviävän pieni osa siitä mitä teidän kaikkien olis pitänyt kuulla ja jos ette uskoneet oikein tätäkään, ette olis uskoneet niitäkään. Olen nähnyt ikäviä puheita ja ne eivät tunnu mukavilta mutta jokainen olkoon oikeutettu omaan mielipiteeseensä. Ei voi puhua suurella tiedolla kun ei ole asianosainen, mutta ainahan voi puhua mitä huvittaa.

Sanoin  myös ohjelmassa jota ette nähneet että tämä prosessi on entisestään vahvistanut uskoani Taivaalliseen Isääni joka tuntee minut ja tutkii sydämeni. Ilman sitä ja vankkaa taustajoukkoani en olis jaksanut. En oikeastaan kanna huolta lopputuloksesta enää.

Tänään on päivä jolloin vuosi sitten sydämeni itki äänettömästi ääretöntä suruani pakkohuutokaupassa,  jossa myytiin Meisun omaisuus kaiken tämän episodin päätteeksi Tuulospuulle. Neljä päivää ennen joulua paikalla oli n.40 ihmistä uteliaasti seuraamassa tapahtumaa jossa Meisun omaisuus kadotettiin. Oikeita huutajia oli muutama joiden seassa myös Tuulospuu nostattamassa kauppahintaa.

 

Kun puhutte oikeudenmukaisuudesta tai oikeudesta, oikeasta ja väärästä, älkää uskoko että se olisi lainkirjaimen mukainen. Lakituvan laki ja totuus eivät ole sama asia.

 

Kaikille siunattua Joulun aikaa ja aion sen löytää myös itselleni ja perheelleni kaikesta huolimatta.