Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

paviljonki purkuun, minä en sitä tarvitse

/ #25 Re: Re: Re: Pyöräteitä on suunniteltu kohta kolme vuotta

22.01.2013 23:34

#23: Fillarimafia jyrää meitin - Re: Re: Pyöräteitä on suunniteltu kohta kolme vuotta

"Kaupunkisuunnittelulautakunnan tarkistettu pyörätiesuunnitelma on kuitenkin päivätty 24.01.2012. Ja kas kummaa, sen tarkistus onkin "tehty vuorovaikutuksessa Helsingin Polkupyöräilijät ry:n  (HePo) kanssa".

 

Yksinkertaisesti se johtuu vain siitä, että HePo on jättänyt kyseiseen suunnitelmaan muistutuksen, jolloin vuorovaikutuksessakin pitää näkyä muistutuksen jättäjä. Myös muistutus on Ksv:n sivuilla.

 

Suosittelisin lukemaan vuorovaikutusraportit vielä kertaalleen läpi, niin kokonaiskuva kansalaisdemokratiasta selkeytyy.

 

Olkaa itsekin aktiivisia ja jättäkää asiallisia muistutuksia; kaikki - hyvin perusteltukaan - ei välttämättä tuo muutosta asiaan. Joskus tulee kovastikin lunta tupaan, mutta jos kaupunkipolitiikka kiinnostaa, se [lumi] kuuluu myös asiaan.

 

Ratikkapysäkit, puiden kaadot ja katupysäköinnin poisto ei mitenkään liity pyörätien tuloon. Ne toteutetaan vain samanaikaisesti. Myös mahdolliset hule, kaukolämpö tai -kylmennys, sähkö tai tietoverkkokaivuut eivät ole pyöräsuunnitelman peitesuunnitelmia.

 

Uskallatko päästää 12 vuotiaan lapsenlapsesi Mechelininkadulle ajoradalle pyöräilemään. Kyllä kaikilla käyttäjäryhmillä pitäisi olla oikeus turvalliseen (mukavaan ja viihtyisään) liikkumiseen, sehän on mainittu jo Maankäyttö- ja rakennuslaissa.