Pyörätie Tupos-Liminka välille

Kalevi Nevala
Tupos

/ #19 Etenemään päin...

12.10.2007 23:05

Näin hanke mukavasti on saanut myötätuulta, mutta ottaisin kantaa muutamaan näkökohtaan:
1. Jossain vaiheessa Tupoksen "kyläpäällikkönä" on esiintynyt Kamulan Matti ja tietääkseni hän on aktiivinen vaikuttaja edelleen, joten toivoisin yhteydenpitoa häneen.
2. Minusta "organisoitumisella" ehkä saavutetaan etuja silloin, jos asiaan sitoutumista ei löydy valmiista orgaaneista. Uskoisin kuitenkin Matin lähtevän innolla yhteisen asian eteen hakemaan voimaa. Eli en olisi avaamassa tilejä tai perustamassa yhdistystä tms tässä vaiheessa. Saatikka mielenosoituksia järjestämään kun ne usein koetaan kuitenkin jotakin vastaan suunnatuiksi. Yritetään vaikuttaa kyläläisinä, kuntalaisina, ja jäseninä järjestöissä joissa olemme mukana. Näin voidaan näyttää että yhteistyötä tekemällä asiat etenevät, eikä repimällä ja moittimalla jotakin!
3. Ja mahdollisimman pian nämä tahot saman pöydän ympärille esim. Tupoksen koululle hanketta tuumaamaan. Paikalle myös kunnan virallinen edustus!
4. Timolle koituvien kulujen osalta hattu kiertämään tuossa tilaisuudessa, niin eiköhän kohtuulliset kulut saada korvattua!
5. Pidetään asiaa esillä päättäjiämme tavatessa erilaisissa tilanteissa!

Kommentoi adressia