Kokkolan urheilutalon laajennusosaa ja Kokkolan ainoaa tennishallia ei saa purkaa ennen korvaavien tilojen valmistumista.

Kokkolan urheilupuiston rakentamisaikataulussa ensimmäisessä vaiheessa (tavoiteaikataulu kevät 2023) on tarkoitus purkaa nykyisen urheilutalon laajennusosa missä sijaitsee Kokkolan ainoa sisätenniskenttä, mikä on pitkään ollut käyttöasteeltaan urheilutalon suosituin tila.

Hankkeen toimesta on kerrottu, että eri lajien harrastusmahdollisuuksille aiheutuva haitta pyritään minimoimaan. Nyt kaupunginhallituksessa hyväksytyllä etenemismallilla, missä nykyinen kenttä puretaan ensimmäisenä, johtaa siihen, että Kokkolassa ei pelata sisätennistä vuosiin.

Hybridiareenan osalta epäselvää on myös tuleeko siihen varsinaisia sisätenniskenttiä. Toiveita hankkeen tiimoilta on ollut useasta tenniskentästä, mutta ehdoton minimivaatimus on korvaava 1 dedikoitu tenniskenttä oikealla kenttäpinnoitteella. Lajin kehittymisen kannalta 2 kenttää olisi parempi, joista toinen voisi olla osan aikaa sulkapallokäytössä (5 kenttää) aukirullattavilla matoilla.

Päätös asiasta saatetaan tehdä jo viikon päästä. Kokkolan kaupunginvaltuuston kokous, jossa käsitellään Urheilupuistosuunnitelmaa, pidetään Kaupungintalolla maanantaina 24.10. klo 18.


Kokkolan Tenniskerho    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kokkolan Tenniskerho voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…