Kotihoidontukea ei saa lyhentää

 

Hei,

 

kotihoidon tukea ei saa lyhentää -adressin allekirjoittaja! Saimme kuulla hyvän uutisen torstaina 22.3.2012: hallitus ei ole ainakaan tällä erää lyhentämässä kotihoidontuen kestoa.

 

Lämmin kiitos Sinulle, kun osallistuit kotihoidontuen puolustamiseen allekirjoittamalla adressin. Hieman reilussa kahdessa viikossa adressin kirjoitti lähes 18 000 ihmistä.

 

Adressilla oli vaikutusta. Se mainittiin eduskunnassa 21.3., kun siellä keskusteltiin keskustan kotihoidontuen leikkausaikeita koskeneesta välikysymyksestä. Siitä kertoivat myös ainakin MTV3-uutiset verkkosivuillaan, Uusi Suomi -verkkolehti sekä sanomalehdet Ilkka ja Pohjalainen verkkosivuillaan.

 

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/yli-10-000-vastustaa-kotihoidontuen-leikkausta/2012/03/1505479

 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/120607-raju-vastustus-hallituksen-suunnitelmille-yli-8-000-nimea-adressissa

 

http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/kotihoidontuen-leikkausehdotus-kuumentaa-kansaa-1.1156589

 

http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/kotihoidontuen-leikkausehdotus-kuumentaa-kansaa-1.1156590

 

Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson, jolle toimitin adressin, totesi minulle lähettämässään sähköpostiviestissä saman, jonka hän oli jo sanonut uutistoimisto STT:lle. Hän totesi, ettei pidä tuen leikkaamista hyvänä säästökohteena ja kantaa huolta leikkauksen vaikutuksesta perheiden hyvinvointiin sekä päivähoitojärjestelmään.

 

Jatkakaamme lasten asialla!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Pekka Aittakumpu voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö raiskauksista olla kovemmat tuomiot?