Kulttuurin opetus säilytettävä Keski-Pohjanmaan AMK:ssa

Opetus- ja kulttuuriministeriö ehdottaa rajuja muutoksia Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun Musiikin ja Esittävän taiteen -koulutusohjelmiin. Ministeriö ehdottaa aloituspaikkojen lopettamista vuodesta 2013 alkaen.

Mielestämme laadukkaan ja korkeakoulutasoisen kulttuurin opetuksen säilyttäminen Kokkolassa on tärkeää. Esittävän taiteen ja Musiikin koulutusohjelmista valmistuneet ovat työllistyneet hyvin koko Suomen alueelle.

Ehdotuksen mukaiset vaikutukset olisivat mittavat koko alueen kulttuuritoiminnalle. Keski-Pohjanmaan alue on kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja alueella tarvitaan alan ammattilaisia. Keski-Pohjanmaan amk:lla on tärkeä rooli kulttuurin säilyttämisessä ja edistämisessä niin Kokkolassa, lähimaakunnissa kuin valtakunnallisestikin. Kulttuurin ja taiteen merkitystä hyvinvoinnille ei voi väheksyä.

Tämän adressin allekirjoittaneet vastustavat ministeriön ehdotusta.


Keski-Pohjanmaan AMK:n kulttuurialan opiskelijat    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Keski-Pohjanmaan AMK:n kulttuurialan opiskelijat voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin tiukentaa?