Lakeudenpuiston säilyttäminen puistona Seinäjoella

 

 Me Seinäjoen asukkaat, ja mahdollisesti Seinäjoen kehittämisestä kiinnostuneet muut kansalaiset, vastustamme ehdottomasti nyt suunnitteilla olevan kongressi- ja kulttuuritalon rakentamista Lakeudenpuiston kulmaan.
Haluamme pian täyteenrakennetussa kaupungissamme säilyttää keskustan tuntumassa myös jotain kaunista ja viihtyisää, kuten kauniin ja hyvinhoidetun puiston. Keskustan läheisyydessä oleva Lakeudenpuisto on ainoa jäljellä oleva tila ja se pitää säilyttää kaikkien yhteisenä, viihtyisänä puistona. Siihen, mihin arkkitehdin suunnittelema kongressi- ja kulttuuritalo olisi parempi sijoittaa, emme ota nyt kantaa, vaan haluamme ajoissa vaikuttaa siihen, ettei sitä rakenneta ainakaan Lakeudenpuistoon.


Tulen viimeistään maanantaina 29.5.2017 lisäämään tähän adressiin ne kohteet, joissa adressin voi myös käydä allekirjoittamassa.
Kerään kesäkuussa allekirjoitukset yhteen (tarkistan, milloin päättäjät ovat asian tiimoilta päätöksiä tekemässä) ja toimitan adressin kaupungin päättäville tahoille. Jo tulevana maanantaina on asian tiimoilta suunnittelukokous, mutta lähetän tiedoksi tämän adressin olemassaolon.

Linkki Ilkka lehden sivuille jossa on asiasta kirjoitusta ja voitte tutustua siihen mistä nyt on kyse: https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/sein%C3%A4joen-lakeudenpuistoon-tulossa-kongressikeskus-1.2293964

Yle on uutisoinut asiasta: http://yle.fi/uutiset/3-9621882

Seinäjoen sanomiin linkki: http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/521695-paatos-lakeuden-puiston-kulttuuri-ja-kongressikeskuksen-suunnittelusta-on-tarkea

ja toinen: http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/521693-ennen-vaaleja-lakeuden-puiston-kongressikeskuksesta-ei-keskusteltu

 


Nyt on aika vaikuttaa! Jaa tietoa nyt ja maanantaina paperisista vihoista mahdollisimman monelle taholle. Ollaan aktiivisia ja näytetään, että "meilläkin" on mielipide, joka pitää ottaa huomioon näin suuria päätöksiä kaupungin toimesta tehtäessä. Kyse on niin meidän kuin myös tulevien sukupolvien tulevaisuudesta - kaupunkia ei saa rakentaa täyteen välittämättä myös sen viihtyvyydestä!"

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )