Lasten seksuaalisille hyväksikäyttäjille kovemmat tuomiot

Jokainen varmaan on lukenut millaisia tuomioita lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Suomessa tällä hetkellä annetaan.

TUOMIOISTA 70 PROSENTISSA MÄÄRÄTTIIN HYVÄKSIKÄYTÖSTÄ EHDOLLISTA VANKEUTTA. 26 PROSENTISSA TUOMIOISTA RANGAISTUS OLI EHDOTONTA VANKEUTTA, LOPUT OLI SAKKOTUOMIOITA, VIIME KESÄKUUN JÄLKEEN LAIN MUKAAN HYVÄKSIKÄYTÖSTÄ EI VOI ENÄÄ ANTAA SAKKOA.  HYVÄKSIKÄYTTÄJIEN KESKI IKÄ ON 34V JA HYVÄKSIKÄYTÖN UHRIT OVAT TYYPILLISESTI 12-15 VUOTIAITA LAPSIA. ALLE 12V-VUOTIAITA UHREJA ON KOLMANNES KAIKISTA. VIIME KESÄKUUSSA VOIMAAN ASTUNEET TIUKENNUKSET EIVÄT NÄY TUOMIOISTUINTEN ANTAMISSA TUOMIOISSA KUTEN LEHDISTÄ VOI LUKEA.

RANGAISTUS LAPSEN SEKSUAALISESTA HYVÄKSIKÄYTÖSTÄ TÄLLÄ HETKELLÄ ON 4 KK -  4 VUOTTA VANKEUTTA JA TÖRKEISSÄ TAPAUKSISSA TUOMIO ON 1-10V.

KUITENKAAN TUOMIOISTUIMET EIVÄT NÄYTÄ NOUDATTAVAN  TÄTÄ UUTTA LAIN TIUKENNUSTA. HYVÄKSIKÄYTTÖ AIHEUTTAA LAPSELLE ONGELMIA KIINTYMYSSUHTEISSA, ON AHDISTUSTA, PAINAJAISIA,MASENNUSTA, ITSETUHOISUUTTA JA AGGRESSIIVISUUTTA. LAPSI SAATTAA ALKAA KÄYTTÄÄ PÄIHTEITÄ JA AJAUTUA UUDELLEEN UHRIKSI JA TEKIJÄ SELVIÄÄ EHDOLLISELLA VANKEUDELLA. ALLA LINKKI JOSTA LÖYTYY KAIKKIEN KANSANEDUSTAJIEN TYÖ SÄHKÖPOSTIOSOITTEET. SINNE VOIPI MYÖS ITSE LÄHETTÄÄ SUORAAN TERVEISIÄ NIIN KUIN ITSE OLEN TEHNYT.

KIRJOITTAKAA JA OSALLISTUKAA, NÄYTETÄÄN ETTÄ ME VÄLITÄMME LAPSISTAMME. JAKAKAA LINKKIÄ ETEENPÄIN JOTTA MAHDOLLISIMMAN MONI SAADAAN MUKAAN.

TÄMÄ ADRESSI OSOITETAAN OIKEUSMINISTERI ANNA-MAJA HENRIKSONILLE.

http://www.eduskunta.fi/thwfakta/hetekau/ex/hex3000.shtml

https://www.facebook.com/#!/kovemmat.tuomiot.pedofiileille


Pasi Pöllänen, Lahti    Ota yhteyttä adressin tekijään