Maanpäännokan koskemattomuuden puolesta

6.3. päättyi Maanpään alueen kaavoituksessa ensimmäinen vaihe, osallistumis- ja arviointi vaihe, siihen mennessä allekirjoittaneita oli 1167 kpl.

Keskiviikkoon 15.4. klo 15 asti on mahdollista esittää kirjallisia mielipiteitä kahteen julkaistuun kaavaluonnokseen. Adressi allekirjoituksineen toimitetaan silloin kaavoitusjaostolle. Luonnokset ja asiasta tehdyt selvitykset löytyvät osoitteesta:  http://www.rauma.fi/node/35001

Kirjallisia mielipiteitä siis saa toimittaa kaavoitusjaostolle osoitteeseen Valtakatu 2, PL41, 26101 Rauma (Palvelupiste Pyyrman) 15.4. klo 15 mennessä. 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Toiveena Maanpäännokan koskemattomuus ja säilyttäminen luonnonvaraisena alueena, virkistyskäytössä, niin meille, kuin tulevillekkin sukupolville!

Kaupunki suunnittelee tuhoavansa Rauman viimeisen vapaan oikean merenrannan. Merenrannan josta näkyy oikeasti ulkomerelle asti ja on meidän kaikkien käytettävissä.

Maanpää on erittäin suosittu virkistysalue kaupunkilaisten keskuudessa. Alueella on mahdollisuus kalastukseen, lintujen tarkkailuun, nuotiolla istuskeluun, uimiseen, retkeilyyn jne. Alueella on erittäin paljon eri lintulajeja ja eläimiä. Jopa sellaisia lajeja joita muualla Rauman seudulla ei tavata.

Nyt kaupunki suunnittelee siis laajentavansa teollisuusaluetta etelään vaikka petäjäksen laajennuskin vielä toteuttamatta koska tarvetta ei laajentumiselle satamaoperaattorin mukaan ole. Myös olemassa olevalla teollisuusalueella on kehityksen mahdollisuuksia ilman että teollisuusalue laajenisi etelään samalla tuhoten ainutlaatuisen alueen Raumalaisilta.

Alla linkki kaupungin suunnitelmaan. Kirjallisia mielipiteitä voi esittää kaupungin kaavoitusjaostolle 6.3. klo 15 mennessä osoitteeseen Valtakatu 2, PL41, 26101 Rauma.

Jokaisen mielipiteellä on merkitystä. Nyt on aika tuoda mielipiteet julki Rauman viimeisen vapaan rannan puolesta. Haluamme vedota päättäjiin että kaupunkilaisilla sekä jälkipolvillamme säilyisi tämä uniikki paikka Raumanmeren rannalla.

kaupungin tiedote kyseisestä asiasta: http://www.rauma.fi/node/35001