Alle 3-vuotaille lapsille todellinen mahdollisuus olla kotona

Viime aikana mediassa on puhuttu paljon suurten päiväkotiryhmien haittavaikutuksista pienten lasten kehitykseen.

Ryhmäkokoja pyritään pienentämään, joka on hyvä asia. Tämä myös tekee suuret kustannukset valtiolle ja kunnille. Hoitopaikkojen tarve on suuri ja ne ovat monilla paikkakunnilla kivenalla.


Kun tuota uudistusta laaditaan, vaadimme että verorahojamme korvamerkitään Kelan lapsiperheille tarkoitetun hoitorahan ja hoitolisän kautta vanhemmille jotka haluavat hoitaa alle 3-vuotiaat lapsensa kotona. Tämän hetkiset tuet eivät mahdollista toisen vanhemman kotiin jäämistä, ellei toinen vanhemmista ole keskimääräistä parempi tuloinen. Tämän hetkisillä tuilla ei makseta useinkaan edes asumiskustannuksia, muusta puhumattakaan. Useampi vanhempi varmasti jäisi lapsensa kanssa kotiin, jos se olisi todella mahdollista.

Toimitan tämän adressin sosiaali- ja terveysministeriöön 02.05.2009 ja pyrin saada adressin toimittamiselle median huomiota. Nyt siis sana kiertämään lapsiperheiden puolesta! Teen myös toisen adressin, jonka voit allekirjoittaa, mikäli olet valmis jäämään alle kolme vuotiaan lapsesi kanssa kotiin, mikäli hoitorahaan ja hoitolisään saadaan järkevä korotus. Lapsiemme päivähoitokaan ei ole ilmaista!

Katso myös: http://www.adressit.com/lapselleoikeuskotonahoitamiseen
Kiitos

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Mira Sassi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannattaisiko Suomen liittyä Natoon?