Maidon käsittelyssä on vakava terveys uhka: Homogenointi!

Vaadin että Kaikki Meijerit lopettavat Maidon rasvan täysin turhan homogenoinnin välittömästi, koska tällä prosessilla tuhotaan rasvaan sitoutuneet Probiootti bakteerit, joita köyhällä asiakkaalla ei ole varaa ostaa erikseen mhb-jauhekapseleissa!


*Meijereiden takia maidon käsittelyssä on vakava terveys uhka: Maidon homogenointi on lopetettava välittömästi!
*Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä - poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito!
*Mutta meijerien suorittama homogenointi (=Probiootti bakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide, jolla vaarannetaan ihmisten terveys!

Elämää ylläpitävien tarpeellisten probiootti-bakteerien matka mahalaukusta-ohutsuoleen:
A. Vapaana maidossa olevat Probiootit eivät pääse elävänä*) ohutsuoleen asti, koska niiltä puuttuu suoja(=rasva). *)Ainoastaan elävistä Probiootti-bakteereista on hyötyä!
B. Rasvaan sitoutuneet Probiootit saadaan ohutsuoleen asti, koska niillä on rasva suojana!
Mutta juuri homogenoinnilla (tiukalla sihdillä) saadaan aikaan se, että ohutsuoleen pääsee elävänä vain murto-osa niistä Probiooteista, jotka alunperin oli pilkkomattomissa rasvapalloissa.

Huomaa nämä:
- Maidon tyydyttynyttä rasvaa tarvitaan:
1.Solukalvon "rakennusaineeksi", sekä
2.Probiootti bakteerien suojaksi mahalaukun happoja vastaan.
- On kohtuutonta, että asiakas maksaa ensin meijerille siitä että meijeri poistaa maitorasvaa jonka mukana poistuu rahanarvoisia Probiootteja jotka asiakas joutuu ostamaan erikseen jauhekapseleissa. Sekä kaikenkukkuraksi meijeri pilkkoo jäljelle jääneen maitorasvan(=homogenointi), jonka takia ohutsuolen limakalvoille saadaan elävänä murto-osa niistä Probiooteista jotka alunperin oli pilkkomattomissa rasvapalloissa.

Ihmiset ovat saaneet jo vuosisatojen ajan limakalvoille tärkeimmät Lactobacillus asidophilus- ja Bifidobacterium-bakteerit lehmän raakamaidosta (=käsittelemätön maito), jotka meijerit ovat tuhonneet pastöroimalla (=tarpeellinen) ja homogenoimalla (=täysin turha-tarpeeton toimenpide!) ja näin aiheuttaneet vakavan terveyshaitan jo 1970-luvulta lähtien!

Koska kyseessä on immuunipuolustuksen kolmesta Probiootti bakteerista kaksi tärkeintä Probiootti bakteeria, niin katson että aiheutettu terveyshaitta on vakava, johon on puututtava välittömästi!

Jatkuu........:
http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Blogi.html

Lue lisää:
http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Elamaa_yllapitavat_probiootti_bakteerit&homeantibiootti.html