Merikarvia, Palosaarentien kevyenliikenteenväylä

Pyydämme Merikarvian kuntaa valmistelemaan, suunnittelemaan sekä toteuttamaan Merikarvian Palosaarentielle kevyenliikenteenväylän nykyisen ajotien reunaan. Toteutetussa Brändöön asemakaavassa on huomioitu väylän edellyttämä tilavaraus.

Palosaarentien liikenne on viime vuosina lisääntynyt ja runsastunut huomattavasti ja siksi jalankulku on tien osittaisen huonojen näkyvyysolosuhteiden sekä keliolosuhteiden johdosta jalankulkijoille vaarallinen.  

Pyydämme tulevia kuntavaaliehdokkaita ottamaan jalankulkuväylän toteuttamisen yhtenä kohteena vaaliohjelmaansa, erityisesti nyt kun Brändöön leirintäalueen kehittäminen ja  alueen muu rakentaminen on huomattavasti vilkastunut.

Tämä adressi toimitetaan Merikarvian kunnan päättäjien huomioitavaksi käsittelyä varten viimeistään maaliskuun 2021 loppuun mennessä.


Hannu Kuusinen & Jarmo Jokisalo    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Hannu Kuusinen & Jarmo Jokisalo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…