Niksi- Ismo Desperadosin tilalle

Terve ja heipähei arvoisa MTV3:n ohjelmistovastaava.

Tämä adressi edustaa Suomen kansaa ja sen tahtoa netti- tv:n tarjonnan suhteen. Salatut elämät- tv- sarja, tuttavallisemmin Salkkarit, on eittämättä Suomen suosituin ja seuratuin tv- sarja. Jokaisella katu-uskottavalla ja itseään kunnioittavalla sarjalla tuleekin olla ns. spin-off- sarja/sarjoja. Salkkaritkin on yrittänyt läpimurtoa tällä saralla, mutta täysin väärällä ohjelma-formaatilla. Ketä muka oikeasti kaipaa lähes tragikoomista ja surkuhupaisaa, typerällä nimellä varustettua nettisarjaa, joka ei edes kerää katsojia Pako-sarjan täyttäessä televisiota kuluttavan yleisön ”paetaan vankilasta ja juksataan tyhmiä pollareita”- ohjelmatyylin nälän?

Niin, ei kukaan. Varsinkaan 28. elokuuta esitetyn jakson jälkeen.

Tuolloin luulisin jokaiselle selvinneen, mikä on potentiaalisin ja optimaalisin tapa hyödyntää netti- tv:tä ja lyhyttä esitysaikaa per jakso. Niksi- Ismo nimittäin onnistuisi täyttämään tällaisen ohjelmatyhjiön niin, että Jerry Bruckheimerkin jäisi kevyesti toiseksi ja muuttuisi kateudesta punaisen vastaväriksi. Se aitous ja nykyisen pullamössösukupolven opettamisen halu, joka Ismon kasvoilta paistaa, saa jokaisen katsojan herkistymään ja mainostajat hieromaan käsiään ruvelle asti. Vientiä tämän elämän kovan koulun kruunaamattoman rehtorin nikseille olisi varmasti joka päiväksikin, mutta jo jakso viikossa saisi varmasti aikaan jo muutoksia kansantaloudessa asti.

Lisäksi allekirjoittaneet ovat pettyneitä jaksossa mainittujen Niksi- Ismo- paitojen markkinatilanteeseen: Vaikka niitä on ”taas markkinoilla”, ei sellaisia myydä missään, vaikka kysyntää olisi jo uhkaamaan H&M:nkin muotimonopolia. Jokaisen edes joskus rahaa nähneen markkinamiehen, tai –naisen, pitäisi ymmärtää paitojen, väheksymättä koko Suomen kattavat, markkinat ja Niksi- Ismo- brändin alati kasvava arvo.

Niksi- Ismossa on siis koko nettiin siirtyvän televisiotuotannon tulevaisuus. Niksi- Ismo paita lämmittänee varmasti säällä kuin säällä, ja Ismon loisteliaan nerokkailla ja raivostuttavan käytännöllisillä nikseillä yksinkertaisinkin ihmisolento selviää pulmasta kuin pulmasta leikiten. Lisää tällaista yleissivistävää, niin sekä yksilön elämänlaatu että koko kansantalous nousevat aivan uusiin sfääreihin. Joten Maikkarin väki: Älkää epäröikö ja jämähtäkö kehityksessänne paikoillenne, kuin AP, vaan panostakaa tämän kauden huippusensaatioon, Niksi- Ismoon!

Tämä adressi tullaan lähettämään myös MTV3:lle, kunhan allekirjoitusten määrä on edes lähellä Niksi- Ismon tasoa.

(Tämän adressin allekirjoittaneet edustavat sivistynyttä Niksi-Ismo-fanikantaa, toisin kuin hymiörajoitteiset, mielivaltaiset ja vallan huumasta pian jo laskuhumalaa potevat Niksi-Ismo-yhteisön ylläpitäjät.)