Omaishoitajille KANSALAISPALKKA

Me omaishoitajat säästämme tekemällämme TYÖLLÄ vuosittain valtavasti yhteiskunnan varoja hoitamalla omaisiamme kotona. Omaishoito on monissa tapauksissa äärimmäisen raskasta TYÖTÄ ja tästä TYÖSTÄ meille kuuluu maksaa kunnon palkka. Nyt omaishoidontuki jota saamme on minimissään 300e/kk ja siitä verot pois. Se ei riitä elämiseen, ei mihinkään. Tästä syystä me omaishoitajat yritämme tämän (24 tuntisen) TYÖN lisäksi sinnitellä myös "oikeissa" töissä tai työvoimatoimistojen listoilla saadaksemme edes perusturvan ja löytääksemme "oikeata" työtä varsinaisen (24 tuntisen) TYÖMME lisäksi.

Olen sitä mieltä että meille omaishoitajille jos kenellekään kuuluu maksaa KANSALAISPALKKAA tunnustuksena tekemästämme TYÖSTÄ. Me jos ketkä olemme sen ansainneet. Ehdotan minimipalkan kooksi 1000-2000e/kk. Tämä poistaisi meidät 24 tuntia vuorokaudessa TYÖLLISTETYT omaishoitajat työvoimatoimistojen listoilta (vähentäen tilastollista työttömyyttä), avaisi uusia työpaikkoja työelämään (koska osa työtä tekevistä omaishoitajista voisi jäädä pois työelämästä ja keskittyä TYÖHÖN) ja vähentäisi samalla myös työttömyyttä (koska avautuneisiin työpaikkoihin tarvittaisiin lisää työvoimaa). Samalla se auttaisi monia omaishoitajia jaksamaan tässä henkisesti ja fyysisesti välillä erittäin raskaassa TYÖSSÄ.

Nykyinen 300e/kk tuki on vain suora osoitus siitä ettei valtio pidä omaishoitajien TYÖTÄ oikeana TYÖNÄ!!!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tapani Ahola voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannattaisiko Suomen liittyä Natoon?