Pelastakaa kulttuurikahvila Saha!

Hymyilevät Kokkolalaiset! Nyt on aika käydä taisteluun byrokratian rattaita, kankeaa koneistoa vastaan ja pelastaa kaupungin valopilkku, Kahvila Saha lopettamisuhalta! Kokkolan kaupunki on kehoittanut purkamaan kahvilan laajennuksen ja palauttamaan koko rakennuksen alkuperäiseen käyttöönsä eli varastoksi tämän vuoden loppuun mennessä. Kaikki nykyinen toiminta sekä rakennukset ovat täysin luvallisia, ongelma on ollut ja on se, että kaupunki ei ole saanut aluetta kaavoitettua, vaikka muilta osin alueen kaavoitus on edennyt nopeasti. Miksi näin? Miksi kaupunki haluaa viedä omilta asukkailtaan tämän kesäisen kulttuurin kehdon? Kahvilan, jossa näkee vain ja ainoastaan hymyileviä ihmisiä satoi tai paistoi. Paikan, jonka rento tunnelma ja jonka monipuolinen kulttuuritarjonta on herättänyt vain ja ainoastaan positiivia tunteita ja ajatuksia meissä kaikissa, jotka uskomme kulttuurin eheyttävään voimaan. Tämä adressi luovutetaan kaupungin päättäjille 5.12.2017. Seuraavana päivänä Suomi täyttää 100-vuotta. Itsenäinen Suomi, jonka kansalaisina meillä on oikeutemme. Tässä asiassa oikeutemme on ilmaista Kokkolan kaupungin päättäjille mielipiteemme Kahvila Sahan toimimman jatkumisesta. Nyt on aika toimia, vaadimme kaupungilta nopeita toimia kahvila Sahan toiminnan jatkumisen takaamiseksi!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Toni Prittinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )