Pertteliin pyörätie

Adressin tarkoituksena on osoittaa huolemme puuttuvasta kävely-ja pyörätien pätkästä Perttelissä. Kaivolan ja Inkereen välissä ei ole turvallista pyörätietä, kun kuljetaan kirkolta Kaivolantietä ja käännytään kohti Romsilantietä.

Tie, jonka viertä kuljetaan on ahdas ja tiellä on 80 km/h nopeusrajoitus. Tie on todella vaarallinen jalankulkijoille ja pyöräilijöille. 

Kyseinen tienpätkä yhdistää Kaivolan ja Inkereen alueet toisiinsa ja siitä liikennöidään jatkuvasti. Kaivolassa sijaitsee Perttelin kirkko, seurakuntatalo sekä urheilutalo. Suurin osa Perttelin asukkaista ei pääse kulkemaan turvallisesti näihin paikkoihin, koska tämä pätkä pyörätietä puuttuu. Myös alueen postin toimipaikka sijaitsee Kaivolan K-kaupalla. Inkereellä sijaitsee alueen ainoa neuvola, kirjasto ja pankkikonttori, jonne Kaivolan suunnalta tulevat perheet eivät pääse turvallisesti kulkemaan. Aluiden välillä ei liikennöi linja-autoja, joten jos ei autoa omista, tie on pakko kulkea kävellen tai pyörällä. 

Koululaiset joutuvat turvautumaan koulukyytiin johtuen tämän tienpätkän turvattomuudesta. Perttelissä toimii aktiivisia seuroja ja yhdistyksiä, jotka järjestävät harrastustoimintaa ympäri vuoden, joten pimeinä talvikuukausina lapset kulkevat harrastuksiinsa kylältä toiselle. 

Ole hyvä ja allekirjoita tämä adressi.

Auta meitä tuomaan turvallinen kävely- ja pyörätie Pertteliin!

Puuttuva_pyörätieosuus1.JPG

Kuvassa tienpätkä, josta pyörätie puuttuu. Kirkolle päättyy Kaivolan pyörätie ja pyörätie Inkereen suuntaan jatkuu vasta tien 2402 alkupäässä.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Hanna Virtanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko ydinvoiman lisärakentamista?