RUKOUS SUOMEN PUOLESTA!

 
 RUKOUS SUOMEN PUOLESTA!
 
"Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme sinua, Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.
Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.
Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.
Herra, Sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saa tanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.
Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.
Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.
Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi. Siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen."

Rukouksen olemme myös laittaneet lehtiin,
joten lukijoita on ollut melkein koko Suomen kansa:

Helsingin sanomat 11.4.2020
Maaseudun Tulevaisuus 17.4.2020
Henki&Elämä-lehti 7.5.2020
Kotimaa 8.5.2020
Palokka-lehti 14.5.2020
Säynätsalon Sanomat 28.5.2020
Ilta-Sanomat 23.12.2020
Ilta-Sanomat 1.4.2021

-------

 
18194072_364451850623386_4187211003253019858_n4.jpg


Suomen tasavallan presidentti 1.3.2012 -

Sauli Väinämö Niinistö -> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10
Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. 
http://www.tpk.fi/Public/default.aspx?nodeid=44811


Suomen Eduskunta 2019-2023 - Esivalta on Jumalan asettama!
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/edustajakuvat.aspx 

19554975_119463248661133_4596208256095695642_n3.jpg
 

JEESUS:
Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi'ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'?Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako." Matteus 19:4-6

Suomen Eduskunta 2019 - 2023

Tässä on uusi eduskunta – katso kuvat kaikista 200 kansanedustajasta
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006071843.html  

Suomen Eduskunta 2019-2023 ...  Ja minä kiitin Korkeinta, minä ylistin ja kunnioitin häntä, joka elää iankaikkisesti, jonka hallitus on iankaikkinen hallitus ja jonka valtakunta pysyy suvusta sukuun. Daniel 4:31
Mieskansanedustajat  108 miestä-> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10

Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. 

Naiskansanedustajat  92 naista -> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10

Nainen taas heijastaa miehen kunniaa.
 
PÄIVI RÄSÄNEN: ”ENEMMÄN TULEE TOTELLA JUMALAA KUIN IHMISTÄ!” TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE TUTKINTAPROSESEISSA!
ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA! JO YLI 8.000 ALLEKIRJOITTAJAA!
https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle


1.Mooseksen kirja: 2:23
Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu."

Suomen hallitus
Pääministeri Sanna Marinin hallitus 10.12.2019 ->
https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/ministerit+++++++

ARVOISA KANSANEDUSTAJA,
EDUSKUNNAN TOINEN VARAPUHEENJOHTAJA JUHO EEROLA,
JUMALAN RAUHAA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA!

Kunnioittaen lähestymme Teitä tällä kirjeellä ja samalla haluamme lahjoittaa Teille Jumalan alkuperäiset KYMMENEN KÄSKYÄ 
Toisen Mooseksen kirjan 20 luvun jakeiden 1- 17 mukaan.

Toivomme, että liitteenä oleva huoneentaulu voisi saada paikan työhuoneessanne ja Sydämessänne muistuttamassa Hänestä, jonka kautta kaikki on luotu. Jeesuksessa Kristuksessa ovat kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä. 
Paavalin kirje kolossalaisille 2 luku jae 3.

Raamattu sanoo esivallan olevan Jumalan asettama:

Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.  Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. 
Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sen tähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. Antakaa kaikille, mitä annettava on; kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.
Paavalin kirje roomalaisille 13 luku jakeet 1-7.

Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi.
Pietarin 1 kirje 2 luku jakeet 13 ja 14.

Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit, etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan. 
Paavalin kirje Tiitukselle 3 luku jakeet 1 ja 2.

Jumala kehottaa rukoilemaan ja kiittämään myös esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
Paavalin 1 kirje Timoteukselle 2 luku jakeet 1-5.

Hallitseminen on jumalallinen hyve. Raamattu puhuukin 
esivallasta jumalina, ei luomisen tähden vaan hallitsemisen tähden.
Johanneksen evankeliumi 10 luku jakeet 31-42 ja Psalmi 82.

Haluamme siunata Teitä ja myös rukoilla puolestanne, jotta Suomi voisi 
yhdessä Jumalan ja Hänen siunauksensa myötä selvitä näistä vaikeista ajoista.

Helsingissä 23.4.2019

Siunaten ja Onnitellen

Juhani ja Terttu Starczewski, Jyväskylä

+++++++

Tuomion päivä maalla ja meressä!
Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen,
kunnes viha on ohitse mennyt. [Ps. 30:6] Jesaja 26:20


Helsingin tuomiokirkon portailla otettiin historiallinen yhteiskuva
– ”Me ollaan naimisissa!”
 
Sodomiittikisapappi Leena Huovisen alkusanojen jälkeen luettiin niin sodomiittiarkkipiispa emeritus Kari Mäkisen kuin nykyisen sodomiittiarkkipiispa Tapio Luoman välittämät terveiset ja siunaukset tilaisuuteen osallistuneille aviopareille. - mies+mies ja nainen+nainen - aviopareille:
 
”Olette löytäneet rinnallenne kumppanin, jonka kanssa haluatte elämänne jakaa. Onnittelen teitä tapahtumaan osallistuvia aviopareja ja toivotan teille Jumalan siunausta ja hänen hyvää johdatustaan”,
 
sodomiittiarkkipiispa Luoman jättämässä viestissä luki.

Sodomiittiarkkipiispa  Tapio Luoma:
MIKSI PIDÄTTE TOTUUTTA VÄÄRYYDEN VALLASSA?!

Roomalaiskirje:
1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät. 
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room.+1%3A1&rnd=1558435312309
 
Hebrealaiskirje:
13:4 Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee.

Sodoman pahuus:
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Moos.+19%3A1&rnd=1577872666728
 
2.Pietarin kirje: 2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.
 
Sodomiitti tarkoittaa kaikkea muuta kuin luonnollista avioseksiä.
 
1. Korinttolaiskirje 6
9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, EIVÄT MIESTEN KANSSA MAKAAVAT MIEHET[Room. 13:13+]
10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.
11 Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta. [Ap. t. 22:16; 1. Kor. 1:2; Tit. 3:5]
 
JEESUS: vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."
 
Juudaan kirje: 1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
 
+
 
Sodomiittiarkkipiispa emerius Kari Mäkinen MTV uutiset 18.10.2010:
Arkkipiispa: Homoseksuaalisuus ei ole minkäänlainen synti. Homoseksuaalisuus on osa ihmisen identiteettiä eikä se ole minkäänlainen synti eikä eheytystä vaativa asia, sanoo arkkipiispa.Sodomiittipiispa Kaisamari Hintikka toivoo, että Suomessa kirkko mahdollisimman nopeasti päätyy vihkimään myös samaa sukupuolta olevia pareja avioliittoon.

+

31.10.2019 Sodomiittipiispa Teemu Laajasalo: ”Homoseksuaalisuus ei ole synti, sairaus tai häpeä, homojen syrjiminen on” – > Roomalaiskirje: Ihmisten syyllisyys: 1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, 1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/helsingin-tuomiokapituli-kaansi-kelkkansa-ei-tassa-vaiheessa-rankaise-pappeja-jotka-ovat-vihkineet-sateenkaaripareja#1b978e0b 

+

Sodomiittipaavi Franciscus: Jumala teki sinusta tällaisen ja rakastaa sinua sellaisena kuin olet, enkä minä välitä siitä, paavi Franciscus totesi yksityisessä keskustelussaan homomiehelle nimeltä Juan Carlos Cruz.

+

Matteuksen evankeliumi: JEEESUS:
23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

+


2.Pietarin kirje:
2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

+

Tiituksen kirje:
3:10 Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
3:11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.

+

Ilmestyskirja:
18:4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.

+

2.Korinttolaiskirje:
6:14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
6:15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
6:16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani."
6:17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
6:18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias."

+++++++

Matteuksen evankeliumi: Matteus 6 Almut, rukous ja paasto

6:1 "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.
6:2 Sentähden, kun annat ALMUJA, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:3 Vaan kun sinä ALMUA annat, älköön vasen kätesi tietäkö,
mitä oikea kätesi tekee,
6:4 että ALMUSI olisi SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

6:5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

6:7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
6:8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
6:9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa!
Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
6:10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi
myös maan päällä niinkuin taivaassa;
6:11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
6:12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
6:13 äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, [sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen].
6:14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

6:16 Ja kun PAASTOATTE, älkää olko synkännäköisiä niinkuin ulkokullatut; sillä he tekevät kasvonsa surkeiksi, että ihmiset näkisivät heidän PAASTOAVAN. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:17 Vaan kun sinä PAASTOAT, niin voitele pääsi ja pese kasvosi,
6:18 etteivät PAASTOAMISTASI näkisi ihmiset, vaan sinun Isäsi, joka on SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.
  
LAITA TÄMÄ VIESTI MAHDOLLISIMMAN MONELLE!

+++++++

Katsokaat sen kaupungin menestystä, johonka minä olen antanut teitä wietää, 
ja rukoilkaat sen edestä Herraa; sillä koska hän menestyy, niin myös te menestytte. 
Propheeta Jeremia 29 luku jae 7 (Biblia 1880)


+++++++
Suomen ennakkoväkiluku helmikuun lopussa 5 526 774 (24.3.2020)
Suomen ennakkoväkiluku marraskuun lopussa 5 527 405 (20.12.2019)
Suomen ennakkoväkiluku elokuun lopussa 5 524 387
Suomen ennakkoväkiluku heinäkuun lopussa 5 522 848
toukokuun 2019 lopussa 5 519 586 
maaliskuun 2019 lopussa 5 518 393

Luettelo Suomen kunnista väkiluvun mukaan 31. elokuuta 2017.
 https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_kaupungeista
väkiluku  30. huhtikuuta 2018
Suomeen syntyi 2018 47.307 lasta, mikä on reilut 3.000 vähemmän kuin edellisvuonna. Pienempää syntyneiden lukua saa hakea nälkävuodelta 1868, jolloin lapsia syntyi alle 44.000

Helsinki  653 867 + 652 267 + 650 033 + 645 482 + (642 045)
Espoo  289 413 + 287 929 + 283 944 + 280 247 + (277 375)
Tampere 238 245 + 237 392 + 235 487 + 232 407 + (230 537) 
Vantaa  233 290 + 231 588 + 228 166 + 224 397 + (221 821)
Oulu 205 303 + 204 610 + 203 623 + 202 058 + (201 124) 
Turku 193 271+ 192 674 + 191 664 + 189 930 + (188 584) 
Jyväskylä 142 467 + 141 988 + 141 414 + 140 240 + (139 260) 
Lahti  119 925 - 120 116 + 120 002 + 119 730 + (119 395) 
Kuopio 119.438 + 118 989 + 118 727 + 118 100 + (117 842) 
Pori 84.026 - 84 141 - 84 391 - 84 585 - (84 779)

Kouvola  82.256 - 82 559 - 83 231 - 84 001 - (84 548)
Joensuu 76.905 + 76 491 - 76 577 + 76 063 + (75 652) 
Lappeenranta  72.756 + 72 593 - 72 705 - 72 725 + (72 685)
Hämeenlinna 67.712 + 67 686 + 67 558 - 67 681 + (67 601) 
Vaasa 67 797 + 67 488 - 67 596 + 67 248 + (66 876) 
Seinäjoki 63 780 + 63 607 + 63 296 + 62 871 + (62 457) 
Rovaniemi 63 151 + 62 933 - 62 963 + 62 351 + (62 037) 
Mikkeli 53 258 - 53 370 - 53 843 - 54 047 - (54 390) 
Kotka 52 185 - 52 357 - 52 930 - 53 263 - (53 730) 
Salo 51 886 - 52 061 - 52 332 - 52 792 - (53 188)

Porvoo 50 393 - 50 512 + 50 290 + 50 219 + (50 203) 
Kokkola 47 703 + 47 659 - 47 660 + 47 641 - (47 722) 
Hyvinkää 46 386 - 46 477 - 46 518 - 46 675 + (46 600) 
Lohja 45 984 - 46 061 - 46 324 - 46 661 - (46 931)
Kirkkonummi 39 532 + 39 445 + 39 275 + (39 183)
Järvenpää 43 714 +  43 421 + 42 876 + (42 344)
Nurmijärvi 43 036 + 42 677 + (42 191)
Rauma 39 269 - 39 319 - 39 377 - (39 612)
Tuusula 38 552 - 38 573 - 38 644 + (38 637)
Kajaani 36 768 - 36 842 - 36 978 - (37 304)

Kerava 36 725 + 36 593 + 36 279 + (35 457)
Nokia 33 916 + 33 814 + 33 527 + (33 288)
Kaarina 33 881 + 33 758 + 33 474 + (32 987)
Savonlinna 33 085 - 33 272 - 33 607 - (34 829)
Kangasala 31 834 - 31 854 + 31 679 + (31 356)
Vihti 29 179 + 29 169 - 29 228 + (29 109)
Riihimäki 28 836 + 28 806 + 28 750 - (29 058)
Raasepori 27.537 - 27 626 - (28 053)
Imatra 26 544 - 26 681 - 26 935 (27 357)
Raahe 24 683 - 24 725 -  24 822 - (25 068)

Sastamala 24 292 - 24 364 - 24 635 - (24 823)
Hollola 23 391 - 23 433 - 23 591 - (23 765)
Lempäälä 23 442 + 23 204 + (22 877)
Siilinjärvi 21 464 - 21 505 - 21 675  + (21 664)
Iisalmi 21 382 - 21 393 - 21 469 - (21 675) 
Sipoo 21 257 + 20 643 + (20 302) 
Valkeakoski 20 972 - 20 986 - 21 143 - (21 215)
Kemi 20 788 - 20 860 - 21 024 - (21 297)
Mäntsälä 20 737 20 746 + 20 704 - (20 888)
Varkaus 20 606 - 20 692 - 20 840 - (21 258)

Jämsä 20 215 - 20 352 - 20 608 - (21 055)
Hamina 20 146 - 20 209 - 20 297 - (20 554)
Lieto 19 986 + 19 978 + 19  831 + (19 535)
Pirkkala 19 627 + 19 552 + 19 363 + (19 175)
Mustasaari 19 425 - 19 433 - 19 440 - (19 449)
Naantali 19 287 - 19 288 + 19 238 + (19 124)
Pietarsaari 19 22819 250 - 19 278 - (19 394)
Laukaa 18 899 - 18 921 - 18 929 - (19 025)
Äänekoski 18 779 - 18 793 - 18 845 - (19 186)

Heinola 18 704 - 18 748 - 18 898 - (19 172)

Pieksämäki 17 711 - 17 792 - 17 935 - (18 353)
Forssa 16 904 - 16 921 - 17 042 - (17 201)
Akaa 16 481 - 16 534 - 16 615 - (16 892)
Orimattila 16 005 -16 094 - (16 276)
Kauhava 15 758 - 15 842 - 16 033 - (16 374)
Uusikaupunki 15.506 - 15 713 (15 777)
Parainen 15 174 - 15 209 (15 357)
Kuusamo 15 135 - 15 205 (15 391)
Loviisa 14 814 - 1 - 4 894 (15 140)
Kalajoki 12 380 - 12 383 (12 533)

Lapua 14 333 -  1434 (14 522) 
Kauhajoki 13 248 - 13 374 (13 678)
Liperi 12 149 - +12 149 (12 175)
. Maarianhamina 11 691 - 11 775 (11 658)
Alavus 11 507 - 11 544 (11 746)
Kankaanpää 11 415 - 11 472 (11 640)
Lieksa 10 934 - 11 097 (11 414)
Paimio 10 862 + 10 835 (10 695)
Nivala 10 675 - 10 732 (10 860)
Hämeenkyrö 10 446 - 10 511 (10 632)

Kitee 10 160 -10 359 - (10 579)
Sotkamo 10 301 - 10 403 (10 452)
Muurame 10 154 - 10 169 (10 046) 
Huittinen 10 058 - 10 093 (10 305)
Mänttä-Vilppula 9.862 - 9 983 (10 330)

Keuruu 9 661 - 9 766 (9 953)
Alajärvi 9 605 - 9 705 (9 890)
Lapinlahti 9 523 - 9 620 (9 758)

Leppävirta 9 507 - 9 660 (9 828)
Masku 9 551 + 9 550 (9 694)

Närpiö 9 523 + 9 473 (9 502)
Hattula 9 459 - 9 474 (9 646)
Saarijärvi 9 325 - 9 422 (9 646)
Laitila 8 614 - 8 646 (8 611)
Sodankylä 8 328 - 8 442 (8 556)
Pöytyä 8 293 - 8 335 (8 489)
Kuhmo 8 235 - 8 333 (8 563)
Asikkala 8 101 - 8 148 (8 280)
Kiuruvesi 8 038 - 8149 (8 342)
Laihia 8 032 - 8 058 (8 098)

Loppi 7 863 - 7 873 (8 067)
Mynämäki 7 686 - 7 765 (7 857)
Kemijärvi 7 331 - 7 375 (7 612)
Harjavalta 6 970 - 7 027 (7 189)
Haapavesi 6 789 - 6 855 (7 012) 
Virrat 6 566 - 6 741 - (6 879)
Outokumpu 6 720 - 6 812 (7 030)
Kemiönsaari 6 680 - 6 721 (6 823)
Viitasaari 6 210 - 6 255 (6 467)
Siuntio 6.159 + 6 133 - (6 181)

Juva 6.126 - 6 148 - 6 227 - (6 379) 
Maalahti 5.463 - 5 468 - 5 475 - (5 532)
Kannus 5.452 - 5 476 - 5 503 - (5 584) 
Inkoo 5.383 - 5 400 - 5 408 - (5 523)
Teuva 5.082 - 5 138 - 5 156 - (5 305)
Hankasalmi 4 858 - 4 936 - (5 062)
Juuka 4.610 - 4 637 - 4 705 - (4 867)
Isokyrö 4.532 - 4 545 - 4 599 (4 693)
Ruovesi  4.297 - 4 310 - 4 395 (4 514)
Kaustinen 4 249 - 4 273 - (4 302)

Karstula 3.938 - 3 973 - 4 031 - (4 191)
Aura 3.51 - 3 956 - 3 986 + (3 982)
Petäjävesi 3 855 - 3 900 - (3 958)
Kuortane 3.558 - 3 574 + 3 573 - (3 655)
Rantasalmi 3.440 - 3 457 - 3 512 - (3 597)
Posio 3.187 - 3 209 - 3 236 - (3 367)
Rautalampi 3.129 - 3 156 - 3 195 - (3 292)
Veteli 3.121 - 3 133 - 3 172 - (3 253) 
Virolahti 3.121 - 3 126 - 3 150 - (3 229)
Toholampi 3.041 - 3 071 - 3 110 - (3 210)

Lappajärvi 3.006 - 3 017 - 3 078 - (3 135)
Utajärvi 2.668 - 2 684 - 2 700 - (2 793)
Konnevesi 2.633 - 2 653 - 2 702 - (2 767) 
Kärsämäki 2.582 - 2 595 - 2 612 - (2 623)
Puolanka 2 524 - 2 599 (2 696)
Tuusniemi 2.485 - 2 496 - 2 555 - (2 598)
Sulkava 2.484 - 2 502 - 2 528 - (2 608)
Toivakka 2.388 - 2 403 + (2 396)
Ypäjä 2.351 + 2 344 - 2 359 - (2 402)
Koski tl 2.292 - 2 324 - 2 341 - (2 384)

Puumala 2.132 - 2 150 - 2 190 -  (2 217)
Rääkkylä 2.120 - 2 179 - (2 263)
Pomarkku 2.092 - 2 104 - 2 150 - (2 196)
Kihniö 1 869 -1 910 (1 971)
Pukkila 1.865 - 1 872 - 1 900 - (1 939)
Juupajoki  1.848 - 1 853 - 1 881 - (1 922)
Multia 1 578 - 1 587 - (1 644)
Kyyjärvi 1 309 - 1 319 - 1 345 - (1 347)

+

Ylöjärvi 32 980 (32 851)
Raisio 24 198 (24 340)
Tornio 21 872 (21 939)
Kurikka 20 959 (21 294)
Kempele 17 921 (17 499)
Janakkala 16 455 (16 698)
Loimaa 16 037 (16 207)
Ylivieska 15 216 (15 216)
Kontiolahti 14 841 (14 824)
Ulvila 13 027 (13 236)


Ilmajoki 12 184 (12 163)
Eura 11 747 (11 991)
Pedersören kunta 11 011 (11 108)
Liminka 10 154 (10 098)
Ii 9 851 (9 589)
Kauniainen 9 601 (9 482)
Nurmes 9 522
Eurajoki 9 452 (9 437)
Orivesi 9 224 (9 313)
Muhos 8 977 (9 000)

Somero 8 834 (9 001)
Karkkila 8 794(8 945)
Hausjärvi 8 416 (8 527)
Hanko 8 400 (8 578)
Keminmaa 8 149 (8 295)
Pudasjärvi 7 993 (8 124)
Suomussalmi 7 862 (8 086)
Uusikaarlepyy 7 458 (7 497)
Oulainen 7 430 (7 429)
Kokemäki 7 226 (7 433)

Suonenjoki 7 149 (7 304)
Haapajärvi 7 149 (7 291)
Ikaalinen 7 005 (7 140)
Inari 6 911 (6 830)
Säkylä 6 819 (6 921)
Iitti 6 766 (6 870)
Tyrnävä 6 754 (6 720)
Vöyri 6 611 (6 617)
Kristiinankaupunki 6 594 (6 671)
Kruunupyy 6 507 (6 578)

Pälkäne 6 499 (6 607)
Parkano 6 473 (6 630)
Kittilä 6 423 (6 358)
Rusko 6 248 (6 211)
Tammela 6 071 (6 160)
Mäntyharju 5 924 (6 060)
Ähtäri 5 709 (5 968)
Kangasniemi 5 449 (5 591)
Nakkila 5 437 (5 534)
Luoto 5 347 (5 226)

Siikalatva 5 301 (5 514)
Pyhäjärvi 5 247 (5 358)
Siikajoki 5 246 (5 370)
Jokioinen 5 197 (5 317)
Pyhtää 5 194 (5 307)
Ruokolahti 5 096 (5 224)
Pornainen 5 073 (5 118)
. Jomala 5 033 (4 828)
Sievi 4 984 (5 016)
Ilomantsi 4 970 (5 199)
Askola 4 960 (5 024)

Parikkala 4 844 (5 030)
Joroinen 4 820 (4 984) 
Urjala 4 793 (4 866)
Nousiainen 4 740 (4 811)
Taipalsaari 4 715 (4 778)
Luumäki 4 660 (4 772)
Pielavesi 4 497 (4 667)
Tohmajärvi 4 480 (4 590)
Joutsa 4 470 (4 632)

Kärkölä 4 456 (4 545)
Vesilahti 4 396 (4 477)
Polvijärvi 4 309 (4 429)
Pihtipudas 4 055 (4 133)
Taivalkoski 4 022 (4 076)
Ylitornio 4 017 (4 127)
Sonkajärvi 3 969 (4 109)
Ranua 3 895 (3 996)
Kolari 3 824 (3 797)
Uurainen 3 779 (3 728)

Sysmä 3 750 (3 883)
Vieremä 3 677 (3 702) 
Salla 3 493 (3 600)
Pello 3 439 (3 536)
Savitaipale 3 430 (3 517)
Rautjärvi 3 335 (3 495)
Paltamo 3 335 (3 466)
Heinävesi 3 330 (3 461)
Pyhäjoki 3 146 (3 199)
Merikarvia 3 114 (3 162)

Tervola 3 063 (3 070)
Simo 3 044 (3 148)
Lemi 3 040 (3 072)
Sauvo 2 999 (3 031)
Kaavi 2 992 (3 088)
Padasjoki 2 962 (3 049)
Vimpeli 2 904 (2 986)
Punkalaidun 2 900 (2 954)
Vaala 2 871 (2 997)
Perho 2 824 (2 866)

Hartola 2 780 (2 911)
Reisjärvi 2 742C(2 843)
Lapinjärvi 2 665 (2 717)
. Finström 2 594 (2 616)
Alavieska 2 576 (2 613)
Evijärvi 2 473 (2 509)
Karvia 2 385 (2 415)
Muonio 2 302 (2 325)
Hyrynsalmi 2 286 (2 341)
Vehmaa 2 285 (2 328) 

Keitele 2 242 (2 324)
Humppila 2 241 (2 303)
Kuhmoinen 2 241 (2 264)
Hirvensalmi 2 151 (2 242)
Korsnäs 2 121 (2 165)
Soini 2 085 (2 164)
Vesanto 2 061 (2 114)
Lumijoki 2 054 (2 091)
: Lemland 2 033 (2 012)
Pyhäranta 2 028 (2 092)

Marttila 2 020 (1 997
Isojoki 1 974 (2 051)
Miehikkälä 1 943 (2 008)
Myrskylä 1 919 (1 992)
Enontekiö 1 856 (1 905)
. Saltvik 1 854 (1 879)
Jämijärvi 1 807 (1 876)
Pertunmaa 1 714 (1 766)
Honkajoki 1 664 (1 730)
Taivassalo 1 663 (1 660)

Rautavaara 1 652 (1 707)
Kinnula 1 615 (1 662)
: Hammarland 1 582 (1 522)
Tervo 1 567 (1 600)
Pyhäntä 1 557 (1 600)
Siikainen 1 459 (1 485)
Enonkoski 1 403 (1 449)
Oripää 1 365 (1 381)
Kannonkoski 1 352 (1 397)
Ristijärvi 1 289 (1 315)

Karijoki 1 274 (1 335)
Kaskinen 1 263 (1 276)
Utsjoki 1 232 -15 (1 247)
Halsua 1 165 -15  (1 180)
Kivijärvi 1 101 -43 (1 144)
Merijärvi 1 100 -32 (1 132)
. Sund 1 030 +25 (1 005)
Savukoski 1 016 -19 (1 035)
Hailuoto 974 -7 (981)
: Eckerö 959 +13 (946)

Pelkosenniemi 954 +6 (949)
Kustavi 926 +1 (925)
Lestijärvi 737 -52 (789)
Luhanka 709 -25 (734)
: Föglö 533 -19 (552)
: Geta 507 +9 (498)
: Brändö 447 -18 (465)
. Vårdö 446 +18 (428)
: Lumparland 382 -14 (396)
: Kumlinge 314 -4 (318)

: Kökar 235 +3 (232) 
: Sottunga 91 -1 (92)

+

Sodomiittipiispa Irja Askola palkitsi alaikäisen vuoden homona


Juhani ja Terttu Starczewski    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Juhani ja Terttu Starczewski voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…