Pelastakaa Pyynikin Aikamatkat ja Koko kylän piha

Adressin "Pelastakaa Pyynikin Aikamatkat ja Koko kylän piha" tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Mika Pettissalo

Ota yhteyttä adressin tekijään

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tietosuojakäytäntömme muutokset

Tietosuojakäytäntöämme voidaan päivittää aika ajoin. Suosittelemme, että tarkistat sen säännöllisesti.

Kuinka henkilötietojani käsitellään, kun allekirjoitan adressin tai muokkaan allekirjoitustani?

Mitä henkilötietoja käsittelette minusta ja miten keräätte ne?

  • Henkilötiedot, jotka annat itse
    • Etunimi
    • Sukunimi
    • Sijainti
    • Maa
    • Sähköpostiosoite

Mitkä ovat oikeusperusteet ja tarkoitukset henkilötietojeni käsittelylle?

  • Suostumuksesi seuraaviin tarkoituksiin:
    • Allekirjoittajan nimen, kotipaikkakunnan, maan ja kommentin julkiseen näyttämiseen verkossa allekirjoitukset-sivulla.
    • Allekirjoittajan pitämiseen ajan tasalla adressin etenemisestä lähettämällä hänelle sähköpostia.
    • Allekirjoittajan antamien tietojen luovuttamiseen päätöksentekijöille.

Kun henkilötietojen käsittely perustuu omaan suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Kuinka kauan säilytätte henkilötietojani?

Tietojenkäsittelijät

  • Adressit.com (Petitions24 Oy) tarjoaa teknisen alustan adressin isännöimiseksi ja käsittelee allekirjoittajien antamia tietoja ohjeidemme mukaisesti. Adressit.com tietosuojakäytäntö.

Rekisteröidyn oikeudet

  • Oikeus saada tietoa henkilötietojensa käsittelystä
  • Oikeus saada pääsy tietoihinsa
  • Oikeus tietojensa oikaisemiseen
  • Oikeus tietojensa poistamiseen ja tulla unohdetuksi
  • Oikeus rajoittaa tietojensa käsittelyä
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • Oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä
  • Oikeus olla joutumatta automaattisen käsittelyn perusteella tehtävän päätöksen kohteeksi

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että henkilötietojesi käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679.

Suomessa valvontaviranomainen on tietosuojavaltuutettu

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Tietosuojavaltuutetun toimisto (tietosuoja.fi)
Käyntiosoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki
Postiosoite: PL 800, 00531 Helsinki




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…