Pro Peipohjan koulu

Peipohjan koulu on aktiivinen kyläkoulu, jossa koulua käy 120 oppilasta. Kirjoita nimesi koulun puolesta, jotta peipohjalaiset lapset voivat jatkossakin aloittaa koulutiensä ja käydä alakoulunsa omassa kylässään.

Koulun opettajat ovat luoneet turvallisen ja innostavan ilmapiirin, jossa oppiminen on ilo. Lapset tulevat mielellään kouluun. Koulu on aktiivinen ja siellä jokainen oppilas huomioidaan yksilönä.

Oppilaat ovat saaneet erinomaista opetusta, mikä näkyy heidän siirtyessään yhteiskouluun. Peipohjalaiset oppilaat menestyvät hyvin opinnoissaan yläkoulussa.

Peipohjan koulussa aloittivat ensimmäiset oppilaat lukuvuotensa syksyllä 1950 nykyisessä rakennuksessa. Koulu on toiminut jo yli 100 vuotta. Koululla on pitkät perinteet, joiden toivoisi jatkuvan.

Nyt Peipohjan koulu saattaa olla uhattuna ja lopetettavien koulujen listalla, jos kaupunginvaltuusto päätyy tukemaan Tulkkilan koulun laajentamista.

On suunnitteilla, että Tulkkilan koulun tilat remontoidaan siten, että koulu voi toimia kolmisarjaisena. Se tarkoittaa sitä, että useampi koulu yhdistetään keskuskouluun.

Vuoden 2014 aikana tehdään kouluverkkoselvitys. Nyt meillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa. Kirjoita nimesi peipohjalaisten lasten puolesta.

 


Peipohjan koulun vanhempainyhdistys    Ota yhteyttä adressin tekijään