Raiskaajille kovemmat tuomiot

sttKauhajoki. Kauhajoen käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona 17-vuotiaan koulupojan ehdolliseen vankeuteen pikkutytön raiskauksesta. Tyttö oli tapauksen sattuessa 8-vuotias.


Raiskaus tapahtui Kauhajoella vuosi sitten tammikuussa. Poika pysäytti kotiin pyöräilemässä olleen tytön ja vei tämän läheiseen autiotaloon. Siellä poika oli ainakin kolme kertaa sukupuoliyhteydessä tytön kanssa.


Käräjäoikeuden mukaan rikos tehtiin erityisen nöyryyttävällä tavalla hyväksikäyttämällä tytön puolustuskyvyttömyyttä.

Oikeus tuomitsi pojan nuorena henkilönä tehdystä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuodeksi ja 10 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

Lisäksi poika joutuu korvaamaan uhrille yhteensä 11 000 euroa kärsimyksestä sekä kivusta ja särystä.


Tyttö kertoi aluksi poliisille, että hyväksikäytössä olisi ollut mukana useita poikia. Nyt tuomittu poika ilmoittautui itse poliisille ja tunnusti teon. Hänen mukaansa tekoon ei osallistunut muita. Poika oli tuolloin 16-vuotias.

Juttu käsiteltiin Kauhajoella suljetuin ovin.


Teko ja tuomio ei normaali-ihmisen oikeuskäsitykseen istu.

(Lapsen)raiskaajille on langetettava kovemmat tuomiot kuin nykyisin.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Reko Linko voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö yleisestä asevelvollisuudesta luopua?