Ringette Olympialaisiin

Miksi ringette ei ole talviolympialaisten laji? Tätä minä ja moni muu ringetteä harrastava tai seuraava on miettinyt. Olympialaisissa on monia ringetteen verrattuna ei niin suosittua lajia. Pelkästään Suomessa on ringette seuroja on yli 50 kappaletta. Ja Ringeten syntymämaassa, Kanadassa lajin harrastajia on yli 50,000.
Adressin tavoite siis on saada ringette talviolympialaisiin näytöslajiksi ja siitä eteenpäin kilpalajiksi. Ja koska olisikaan parempi aika ringeten pinnalle tuomisessa, kuin Vancouverissa, talviolympialaisissa 2010.
Aion lähettää adressin olympiakomitealle kunhan siinä on tarpeeksi nimiä.

_______________________________Why is ringette not a discipline of the Winter Olympic Games? This is a question I and many other player and spectator of ringette has wondered. The event features several disciplines less popular than ringette. Finland alone has over 50 ringette clubs and in Canada, the birthplace of ringette, there is over 50,000 players.
The aim of this address is to get ringette included in the Winter Olympic Games first as a demonstration sport and later as an official sport. When would be a better time to bring up the sport than in the 2010 Olympic Winter Games of Vancouver?

I intend to send this address to the Finnish Olympic Committee once it has collected enough names.


ADRESSI LÄHETETTY SUOMEN OLYMPIAKOMITEALLE 28.1.2009
JATKAKAA SIITÄ HUOLIMATTA ALLEKIRJOITTAMISTA!