Seksuaalirikollisen suojelun lopettaminen, kemiallinen kastraatio ja tekoväline valtiolle seksuaalirikoksissa

Me allekirjoittaneet vaadimme että eduskunta korottaa seksuaalirikoksissa tuomioita, rikosseuraamuslaitos lopettaa seksuaalirikollisten suojelun ja seksuaalirikoksissa pakollinen kemiallinen kastraatio tai tekovälineen luovuttaminen valtiolle.

Törkeässä tekomuodossa tulisi rikollisen luovuttaa tekoväline valtiolle. Tällä tavoin valtio ennalta ehkäisee seksuaalirikokset ja ehkäisee lukuisat raiskaukset joita vuosi vuodelta kirjataan enemmän.

Tavalisessa tekomuodossa seksuaalirikolliselle tehtävä pakollinen kemiaalinen kastraatio ja törkeässa tekomuodossa sukupuolielin luovutetaan valtiolle kuten muissakin rikoksissa rikoksentekijä menettää tekovälineen valtiolle.

Lievissä tapauksissa tulisi korottaa tuomioita huomattavasti, tällä tavoin saadaan seksihurjastelulle loppu suomessa!

Lisäksi vaadimme että rikosseuraamuslaitos lopettaa seksuaalirikollisten suojelun muun muassa turvaosastoilla ja avovankila sijoittelulla, Seksuaalirikolliset tulisi sijoittaa muiden rikollisten kanssa samoille osastoille suljetuissa vankiloissa. Rikosseuraamuslaitoksen suojelun ansiosta seksuaalirikollisen vankila tuomio muistuttaa 5 tähden hotelli lomaa vaikka hän suorittaa tuomiotaan vankilassa.

Seksuaalirikokset ovat kovassa kasvussa ja eduskunnan tulisi tehdä jotain jotta saadaan kansalaisia suojeltua näiltä rikoksilta.

Tilastokeskuksen tilastoja seksuaalirikoksista voit käydä tarkastelemassa täällä: https://www.stat.fi/til/rpk/2018/03/rpk_2018_03_2018-12-18_tie_001_fi.htmlraiskaustilasto.png

Yllä olevassa taulukossa verrataan 2016-2018 vuoden seksuaalirikoksia suomessa, Selkeä kasvu on huomattavissa vaikka joissakin kuukausissa on tehty vähemmän seksuaalirikoksia kuin edeltävinä vuosina. Mutta yleisesti seksuaalirikokset kasvavat noin 16-18% vuosittain.

 


Allekirjoita Anonyymisti    Ota yhteyttä adressin tekijään