Hallituksen on erottava

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#2

Tässä on nyt sen verran kyseiset puolueet valehdellut kansalle, ette uudet vaalit on kyllä paikallaan, koska äänestäjät eivät voi vetää ääniään pois hallituspuolueilta, niin äänestäjillä pitää olla oikeus uudelleen arvioida kelle äänensä antaa.

(Jyväskylä, )

#33

Hirtetään sipilä!

(Lahti, )

#43

aasa.nybo@suomiforum.com

(Helsinki, )

#58

Allekirjoitin tämän adressin, vaikka en uskokaan sen johtavan toivottuun lopputulokseen. Ei SOS-tuholaiset luovu vallasta, vaan Sipilä rustaa jo hullunkiilto silmissään kuntavaalien jälkeisiä leikkauslistoja. Ei ole vielä sairaita, vanhuksia eikä työttömiä tarpeeksi nöyryytetty...

(Juuka, )

#69

Eikä sitten demareita takasin. Nyt vaihdetaan koko sakki!

(Tampere, )

#96

Sontiaiset pellolle!

(Pori, )

#100

koko poliittinen eliitti olisi vangittava,ja sotaoikeuteen ISÄNMAANPETTÄMISESTÄ presitenttiä myöten kaikki jotka jotenki liittyi suomen luovuttamisesta vieraan vällan käyttöön eu

(överkalix, )

#103

Ehdottomasti,ja heti!

(Espoo, )

#108

olen samaa mieltä hallitus vaihtoon

(Hämeenlinna, )

#134

On jo huijannu tarpeeksi, ajanu työttömät ja sairaat kyykkyyn

(tornio, )

#156

Petturi hallitus

(hämeenlinna, )

#159

Ei nykyinen hallitus ole muuta tehnyt kuin "ajanut" köyhät kyykkyyn ja rikastuttaneet rikkaat.Aliarvioivat Suomen kansaa,mutta miksi emme tee mitään muuta asian eteen kuin allekirjoitetaan adressi.Hallituksen pitäisi tuntea nahoissaan miten kansa reagoi heidän toimiinsa.Kansanedustajista yli puolet ovat liian lepsuja.Heidän TÄYTYISI vetää hallitukselta "matto alta" eikä hymistä keskenään.

(Harjavalta, )

#177

KOKO HALLITUKSELLE ISOO KENKÄÄ JA HETI!!!

(Helsinki, )

#182

HYVÄ..!! Nyt on ainaki hyvin ja asiallisesti kirjoitettu..toivottavasti..kansa nousis barrikadeille..huoh.. uskomatontuskomatonta ! Et noi kekkulit on viel tuolla! Kuulaa tai vankilaa maanpetos varat jäädyttää ja 10v.päästä kelan luukulle jonoihi..

(Helsinki , )

#197

Röyhkeää, asioita tntematonta ja epärehellistä sekä perustuslain vastaista tomntaa.

(Tampere, )