Vuosaaren Pohjavedenpuisto ja Ullaksenpuisto on suojeltava rakentamiselta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#602

Alkuperäistä luontoa pitää säästää, se on rahassa mittaamattoman arvokas.
Ei tarvitse rakentaa kaikkea ihan kiinni toisiinsa. Vähän kauempaa löytyy kyllä pilvin pimein lääniä mihin rakentaa. Ei sillä ole väliä vaikka tuleekin kalliimmaksi, kaikkea ei voi eikä pidä mitata rahassa.

Larissa Lindholm-Innocenti (HELSINKI, 14.04.2020)

#612

Vuosaaren asukasmäärä alkaa olla jo kohtuullinen,ei tarvitse kauas mennä kun on pelkkää metsää.

Markus Jusslin (Helsinki, 03.09.2020)

#613

Meidän asuinympäristöä on suojeltava!

Luonnon rikkaudet ja ulkoilumahdollisuudet ihanassa luonnossa, metsässä ja rantamaisemissa antavat meille hyvin vointia. Luonto ja rannat tekevät alueesta mieleisen paikan asua. Vuosaari kaikkine paikkoineen toimivat myös varhaiskasvatuksen ja oppilaitosten oppimisympäristönä ja luonto on niistä tärkeinpiä
paikkoja.

Miksi hyvä pitää tuhota?

On olemassa paljon hiljentyneitä, tehdasalueita, hylättyjä rakennuksia, huonoon kuntoon menneitä asuintaloja/kerrostaloja, mitä voi hyödyntää peruskorjaamalla, rakentamalla lisäkerroksia vanhoihin, matalampiin kerrostalohin.

Metrokaan ei vedä sitä ihmismäärää, kun ovat vain parin vainuparin mittaisia. Se yhtälö ei vaan toimi. Nytkin ruuhka-aikoina ei meinaa mahtua mukaan.

Tartuntatautien riskit suurenevat, kun ahdetaan paljon ihmisiä busseihin ja metroihin. Onko pakko olla kuin sardiinit purkissa?

Tämä alue on houkutellut ihmiset tänne asumaan, monet ovat maksaneet kovan hinnan asunnostaan ja ympäristöstään. Nykyisten asukkaiden kuuluu saada nauttia luonnon kauneudesta ja sen terveellisistä vaikutuksista.

Vuosaari on suosittu retkeilykohde. Vuosaaren alueelle luontoon, metsään ja rannoille tulevat monet ihmiset kauempaakin virkistäytymään.

Päättäjät.
Haluatteko te teidän naapuriin, takapihalle tai puutarhaan monia kerrostaloja ja paljon ihmisiä? Samalla tuhoten pohjavedet ja kauniit maisemat, kasvit ja eläimet?

Minä haluan nauttia jatkossakin asuinympäristöstäni, nähdä kasvien kukoistavan ja ihmisten ja eläinten voivan hyvin.

Eija Lappalainen (Helsinki, 03.09.2020)

#622

Luonto on erittäin tärkeää säilyttää, eikä rakentaa aluetta täyteen luonnon kustannuksella. Ihmisillä pitää olla mahdollisuus päästä rauhoittumaan luontoon, ilman että kokoajan joku esim. Liikenteen äänet kantautuu. Metsät/luonto on tärkeä stressin lievittäjä, joka on syytä ottaa myös rakennus-suunnitelmissa huomioon. Me Vuosaaressa asuvat olemme muuttaneet tänne syystä. Kiitos.

Raisa-Kaisa Ahvenus (Helsinki, 22.10.2020)

#624

Lopetakaa jo luonon varojen tuohaminen

Tim Nyman (Helsinki, 24.10.2020)

#632

Tulisitte katsomaan kuinka tiivistä rakentamista täällä on. Jättäkää edes joitakin henkireikiä. Pauligin/columbuksen tontin rakentamisen jälkeen Vuosaari on valmis.
Ei Kaivopuistoakaan rakenneta, vaikka sinne hyvin mahtuisi taloja.

Marja-Liisa Karlenius (Helsinki, 24.10.2020)

#641

Nämäkin alueet pitää suojella, koska niillä on suuri merkitys kaikille alueen ihmisille, ja niille, joilla ei ole varaa/mahdollisuutta matkustaa kauemmaksi luontopaikoille.

Marja Kosonen (Helsinki, 24.10.2020)

#648

Vuosaareen on tulossa jo aivan tarpeeksi uudisrakentamista

Anne Hollfast (Helsinki, 25.10.2020)

#665

Ullas ja Pohjavedenpuisto on pidettävä puistona.

Ulla-Maija Rouhiainen (Helsinki, 25.10.2020)

#671

Riittää jo, eikö teillä oo muita asioita pöydässä edessänne päätettävänä ku tuhoo vaan enemmän meidän hyvinvointia ja luontoa!

Can Ciray (Vantaa, 26.10.2020)

#674

ÄLKÄÄ TUHOTKO VUOSAAREN UPEAA LUONTOA.MIETTIKÄÄ MITÄ TAPAHTUU IHMISTEN MIELENTERVEYDELLE,SEKÄ RIKKAALLE ELÄIMISTÖLLE JOS LUONTO TUHOTAAN.KATSE ETEENPÄIN JA TULEVAISUUDELLE

Pirkko Villa (Helsinki, 26.10.2020)

#679

Ei saa tuhota.

Anne Lehmuskoski (Helsinki, 27.10.2020)

#705

Jos tarvitsee rakentaa lisää asukaspaikkoja, niin rakentakaa ne esim keskustaan, jolloin nykyinen jo pahasti ruuhkautunut metroyhteys idästä keskustaan ei tukkeudu täysin käyttökelvottomaksi. Kaavaillut raideyhteydet ovat omiaan enemmänkin pilaamaan ympäröivää luontoa (kuten rakennustöissä jo aiemmin toimittu) kuin antamaan idän asuinalueille aidosti jäkevä kulkuyhteys muualle kaupunkiin.

Antti Lahti (Helsinki, 11.11.2020)

#710

Jos edes olisi kyse omakotitaloista, mutta ei missään nimessä mitään rumia korkeita kerrostaloja luonnon keskelle!!!

Camilla Feiring (Vuosaari, Helsinki, 12.11.2020)

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…