Rakasta aviomiestäni Ravi Shresthaa ei saa karkottaa Suomesta!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1

❤️❤️

(Vantaa, 25.01.2019)

#3

Ravi oon viimeinen ihminen joka tulisi karkottaa Suomesta. Hän tekee montaa työtä yhtä aikaa ja opiskelee ammattikorkeakoulussa sekä tekee kaikkensa vaimonsa kanssa heidän yhteisten tavoitteiden eteen. Olen nähnyt miten kovasti he todella rakastavat toisiaan, ja tämä karkotus ei saa missään nimessä tapahtua.

(Helsinki, 25.01.2019)

#9

Tässä ei todellakaan ole kyse lumeavioliitosta vaan kahden toisensa löytäneen ihmisen aidoista tunteista toisiaan kohtaan. Olen molemmat tuntenut useita vuosia ja Sarin kanssa olemme läheisiä työtovereita. En haluaisi heille sellaista kohtaloa missä toinen joutuu jättämään ystävänsä, perheensä ja kotinsa Suomessa, enkä toiselle käännytystä toiseen maahan, kun hän on juurtunut suomalaiseen ympäristöön niin hyvin. Ravi tekee kovasti töitä eikä todellakaan elä yhteiskunnan tuilla. Toivon että tämä adressi auttaa Ravia ja Saria ja antaa heidän jäädä Suomeen

(Vantaa , 25.01.2019)

#11

Tiedän tilanteen ja hän todellakin ansaitsee paikan suomessa

(Kerava, 25.01.2019)

#20

Tärkeän asian puolesta. Tunnen Sarin yli viiden vuoden takaa opiskeluajoiltamme ja seurasin vierestä Sarin ja Ravin suhteen alkua ja sen kehittymistä. Heidän rakkautensa on aitoa. Toivon, että he saavat mahdollisuuden yhteiseen tulevaisuuteen täällä rakkaassa koti-Suomessa. Kahden kulttuurin yhdistyminen pitää nähdä mahdollisuutena, ei uhkana. Antaa rakkauden voittaa.

(Hyvinkää, 25.01.2019)

#28

Me Sarin vanhemmat olemme sitä mieltä, että näiden nuorten kohdalla syytös lumeavioliitosta on suorastaan loukkaus. Nuoret ovat useasti olleet luonamme ja viettäneet jo neljä joulua kanssamme. Emme olisi uskoneet, että Suomessa kohdellaan ihmisiä tällä tavalla. Ravi on kuin oma poikamme, hän on kiltti, huomaavainen ja auttavainen.

Lea ja Samuli Huuskonen

(Rautalampi, 25.01.2019)

#31

On todella epäoikeudenmukaista luulla tätä liittoa lumeliitoksi.

(Seinäjoki, 25.01.2019)

#40

Kuinka voi olla mahdollista ettei aviopuoliso saa oleskelulupaa? Elän itse vastaavassa liitossa nepalilaisen kanssa ja tuntuu todella hurjalta että mieheltäni evättäisiin oleskelulupa.

(Helsinki, 26.01.2019)

#45

Voi tätä vääryyttä taas. Antakaa ihmisten rakastaa toisiaan.

(Vantaa, 26.01.2019)

#47

Läheisenä ystävänä tunnen Sarin ja Ravin ja olen valmis todistamaan molempien puolesta, mikäli tähän joskus annettaisiin mahdollisuus viranomaisten taholta. Asian käsittely on kestänyt kohtuuttoman kauan, pariskunnan molemmat osapuolet ovat tulleet kaltoin kohdelluiksi ja koko prosessi on muodostunut loputtoman raskaaksi taakaksi ihmisille, jotka haluavat yksinkertaisesti opiskella, tehdä työtä ja hoitaa asiansa tämän yhteiskunnan puolesta. On kohtuutonta vaatia loputtomasti todisteita suhteen aitoudesta samalla kun kantaväestön suhteiden laatuun ei oteta millään tavalla kantaa.

(Turku, 26.01.2019)

#61

Tämä avioliitto on rakkausliitto

(Vantaa, 26.01.2019)

#65

Olen tuntenut tämän pariskunnan noin puolitoista vuotta ja seurannut heidän kivistä prosessissaan saada Raville oleskelulupa Suomeen. Molemmat heistä ovat hyviä ystäviäni ja mielestäni heidän kahden välinen rakkaus ja toistensa tukeminen on ihailtavaa ja siksi onkin sydäntä riipaisevaa aina kuulla huonoja uutisia heidän prosessinsa etenemisestä. Ravi on äärimmäisen pidetty työkaveri Scandicilla, jossa työskentelemme kaikki. Kuten Sarikin on tekstissään kirjoittanut, niin Ravi on rakentanut oman elämänsä opiskelujen, töiden, ystävien ja rakkaan aviovaimonsa Sarin ympärille Suomeen. On pöyristyttävää ja äärimmäisen surullista, jos Ravi ja tätä kautta luonnollisesti myöskin Sari karkoitetaan heidän omasta kotimaastaan Suomesta. Silloin kaikki, jotka tämän pariskunnan tuntevat voivat käsisydämellä sanoa, ettei oikeus tapahdu.

(Helsinki, 26.01.2019)

#91

Naimisissa olevalla parilla pitäisi olla lain suoma turva elää yhdessä. Mielestäni on täysin mielivaltaista, että viranomainen voi päättää ilman todellista näyttöä, että joku avioliitto on lumeliitto. Ihmisten yhdevertaisuus lain edessä ei toteudu tällä tavoin. Ulkomaalaisen puolison omaava suomalainen on täysin eriarvoisessa asemassa suomalaisiin pareihin.

(Vantaa, 26.01.2019)

#104

Lumeavioliitolla perusteleminen johti aikoinaan tutun vainon uhrin joutumisen karkoitetuksi Iraniin ja kidutetuksi siellä. En ikinä unohda hänen vaimonsa lohdutonta itkua. Koko perustelutapa loukkaa keskeistä ihmisoikeutta, perhe-elämän suojaa.

(Espoo, 26.01.2019)

#113

Onnistunut kotoutuminen ja valmistumassa ammattiin tämän vuoden aikana! Lisäksi avioliitto ja perhesuhteet Suomessa. Onko karkoittamisessa mitään järkeä?

(Kuopio, 26.01.2019)

#117

Perheitä ei pitäisi koskaan rikkoa.

(Helsinki, 26.01.2019)

#125

Ihmisestä on kysymys!

(Helsinki, 26.01.2019)

#133

Tämä Suomen ulkomaalaisten törkeä kohtelu on ala-arvoista ja siihen pitää tulla stoppi. Ihmisillä pitää olla oikeus valita puolisonsa ja viettää yhteistä perhe-elämää. Tämä mielivaltainen ihmisten kyykytys ei pitäisi olla mahdollista oikeusvaltio-Suomessa.

(Tornio, 26.01.2019)

#135

Ravia ei saa lähettää takaisin!!! Hän on sopeutunut Suomeen ja hänen (suomalainen) puoliso on täällä.

(Mikkeli, 26.01.2019)

#141

Ilman suullista kuulemista ei voi tehdä näin isoja päätöksiä. Kukaan suomalaisen kasvatuksen saanut ihminen ei eläisi lumeavioliitossa vapaasta tahdostaan pitkään. Kielteinen päätös on kohtuuton ja kertoo siitä, että ko olevaan tapaukseen ei ole perehdytty riittävästi. Vastaava virhe ei saisi olla esteenä ihmisten oikeukseen elää yhdessä rakastamansa ihmisen kanssa kulttuuriin tai lähtökohtiin katsomatta. Tämmöiset päätökset ovat mielivaltaisia.

(Oulu , 26.01.2019)

#144

En henkilökohtaisesti tunne näitä ihmisiä, mutta jos aviovaimon kertomus on tosi, on tapahtumassa ilmeinen oikeusmurha.

(Lahti, 26.01.2019)

#151

Huutista matupatjalle

(Berling, 26.01.2019)

#170

Lumeliittoja on paljon ja joidenkin hölmöjen suomalaisten takia oikeat parit saavat kärsiä näin. Oikeita liittoja on varmasti enemmän kuin lumeliittoja ja ne olisi kyllä aika helppoa tunnistaa, kuten tämäkin. Noiden yllämainittujen hölmöjen vuoksi todistustaakka on pareilla, mutta miksi tässä(kään) tapauksessa parilta ei sitä pyydetä vaan oletetaan ja tuomitaan lumeeksi? Eikö vain viitsitä tutkia, koska tulee lisää työtä ja pitäisi myös ajatella eikä vain olettaa? Tällekin parille on varmasti pitkän historiansa aikana jo kertynyt yhtä sun toista todistetta, että liitto on aito, joten millähän perusteella Migri ei usko?

(Helsinki, 26.01.2019)

#177

Kuulkaa asianosaisia. Ilmiset eivät ole numeroita tilastoissa.

(Espoo , 26.01.2019)

#178

He ovat avioituneet omasta vapaasta tahdostaan ja miehelle kuuluu oleskelulupa perhesiteen perusteella.

(Helsinki, 26.01.2019)