Säilytetään Oittaa ulkoilualueena – datakeskukselle olisi muitakin tontteja

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1003

Eiköhän löytyisi joutavampaakin maata tälle hommalle

Max Packalen (Kirkkonummi, )

#1011

Datakeskus tervetullut, mutta sille varmasti löytyy parempi paikka Espoon alueelta!

Sanna-Liisa Sihto-Nissilä (Espoo, )

#1031

Säilyttämää hieno ulkoilualue

Riitta Suhonen (Espoo, )

#1050

Oittaa tulee saada olla espoolaisten ulkoilualue, kuten tähänkin asti on ollut! Tarvitsemme luontokokemuksia, ulkoilu- ja urheilupaikkoja, kaikkina vuodenaikoina.

Riitta Kuitunen (Espoo, )

#1056

Ei härjen häivää!

Magnus Silén (Espoo, )

#1064

Espoo ja Suomi ovat kasvava matkailumaa ja Oittaan ulkoilu alue on tärkeä osa Espoota ja vanhaa maisemaa. Uskon että löytyy muitakin alueita moottoritien varrelta ettei tarvitse tuhota näin pahasti luonnonmukaista aluetta. Tulevaisuus on matkailussa ja luonnossa ei datakeskuksissa.

Elina Simonen (Espoo, )

#1065

Alue on niin ihmisille kuin sen eliöstölle elintärkeää aluetta ja sen jäljellä oleva koskemattomuus tulee säilyttää. Näin petolintujen rengastustiimissä vapaaehtoisesti Oittaankin alueella työskentelevänä olisi suuri pettymys menettää alueella vuodesta ja sukupolvesta toiseen pesiviä lintuja (ja sitä kautta DNA-dataa), sillä laitos sekä sen edeltävät työt tulevat häiritsemään monien lajien lisääntymistä sekä pesintää. Pahimmillaan monien lajien edustajia alueelta menetetään, koska elinalueella on häirintää tai elinalue on tämän toiminnan vuoksi hävitetty kokonaan.

Mirva Hyhkö (Sipoo, )

#1089

Oittaa on huikea paikka ulkoilla, sitä täytyisi suojella yhteisesti.

Anna Lehtonen (Helsinki, )

#1102

Onko tarvetta antaa rakentaa datakeskus yhden Espoon suosituimman ulkoilualueen päälle? Luulisi löytyvän enemmän synergiaetua esim. Ämmässuolta mikäli tarkoitus on tuottaa hukkalämpöä energiasta joka voidaan tuottaa siellä paikan päällä jätteestä. Hankkeella ei varmaan ole mitään tekemistä hiilineutraalin ideologian kanssa jos tarkoitus on pilata luontoarvot samalla pysyvästi tulevilta sukupolvilta.

Esa Kumpulainen (Helsinki, )

#1123

Käsittämätöntä edes harkita käytännössä Espoon ainoan hiihtopaikan valtaamista! Juurihan on investoitu ja parannettu paikan fasiliteetteja. Kesälläkin mesta on mm.frisbeegolffaajien suosiossa...

Sue Mäkelä (Espoo, )

#1125

Datakeskus olisi ilmaston kannalta tervetullut investointi Espooseen, mutta ei kaupungin perinteiselle ulkoilu- ja luontoalueelle. Espoosta löytyy tälle investoinneille varmasti vaihtoehtoalueita, missä luontoarvoja ei pilattaisi.

Patrik Karlsson (Espoo, )

#1142

Oittaa pitää säilyttää ulkoilualueena!

Inka Tikkaniemi (Vantaa, )

#1144

Toivottavasti datakeskus sijoitetaan muualle, sillä Oittaan hiihtokeskus palvelee meitä espoolaisia sekä muitakin lähikuntien asukkaita hyvin hoidetuin laduin monipuolisessa maastossa. Hiihto on tieteellisestikin todettu erittäin hyväksi kuntoilun muodoksi.

Irmeli Peltonen (Espoo, )

#1150

5km lenkki > datakeskus

Pasi Lehto (Espoo, )

#1153

Ulkoilijoille arvokas maasto. Datakeskus voidaan sijoittaa joutomaalle esim. Blominmäkeen.

Johan Uusimäki (Grankulla/Kauniainen, )

#1161

Alati kasvava Espoo tarvitsee virkistysalueita.

Sirpa Otava Os Havu (Espoo, )

#1163

Virkistysalueet ovat valtavan monelle kansalaiselle tärkeä henkireikä! Rakentakaa datakeskuksenne jollekin joutomaalle.

Henri Ruoho (Helsinki, )

#1169

Alue on avokas kaikille Espoolaisille- Myös aluella on hevostoimintaa, ja j voimasa oleva tasa-arvovaltuutetun lausunto tuo esiin, kuinka eri lajien harrastajille täytyy antaa tasa-arvoiset mahdollisuudet. Tämä hanke olisi myös tasa-arvovaltuutetun lausuntoa vastaan.

Tuija Wastinesluoma (Espoo, )

#1172

Saman sähkölinjan alta löytyy varmasti paljon turhempikin alue datakeskukselle

Sirpa Isotupa (Espoo, )

#1191

luonto- ja ulkoiluarvot ovat tässä tärkeämmät kuin datakeskus. Käyn päivittäin Oittaalla hiihtämässä ja luonnosta nauttimassa.

Sakari Kuusi (Espoo, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…