Pelastetaan Myllymäen koulu – sano EI lasten lähikoulun lakkauttamiselle ja jättikoululle!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1201

En ymmärrä, että hyväilmainen koulu lopetetaan, ja jossa lapset tykkää käydä. Rahat pitää löytyä

Tarja Pulkkinen (Hämeenlinna, )

#1203

Säilytetään myös minun aikoinaan käymä koulu

Mika Suomalainen (Renko, )

#1234

Kenen "silmäätekevän" sukulainen nyt tarvitsee koulurakennuksen asunnokseen.

Leena-Marja Jokinen (Hämeenlinna, )

#1242

Hei, Siskon lapseni käyvät tätä koulua. Miksi käyttäisitte aikaanne ja energiaanne jo toimivan asia muuttamiseen? Tässä koulussa viihtyvät kaikki, sekä opettajat että oppilaat. Koulu on ihmisen elämän kivijalka!

Heikki Reponen (Helsinki, )

#1250

Suurissa kouluissa oppimisympäristö levotonta, koulukiusaaminen yleisempää. Suuret koulut eivät edistä oppimista ja kontaktit opettajiinkin etääntyvät.

sirkka Sihvonen (OITTI, )

#1265

Myllymäen koulu ja muut pienemmät ”kyläkoulut” ovat tärkeä tekijä myös Hämeenlinnan houkuttelevuuden kannalta, niitä ei pidä missään nimessä lakkauttaa että saadaan kaupunki takaisin muuttovoittoiseksi!

Piia Heikkilä (Hämeenlinna, )

#1285

Järkeä saa käyttää!

Pirjo Kilpinen (Hämeenlinna, )

#1286

Myllymäen koulu on säilytettävä!

Tiina Hyttinen (Porvoo, )

#1288

Olen nykyään Helsingissä asuva, Hämeenlinnassa koko lapsuuteni ja nuoruuteni viettänyt kirjailija. Aloitin koulutieni vuonna 1982 Myllymäen koulussa, missä kävin kuusi ensimmäistä luokkaani. Koulu on siis minulle rakas, mutta en suinkaan puolusta sitä vain henkilökohtaisista tunnesyistä. Viime syksynä kävin vanhempainyhdistyksen kutsumana kirjailijavierailulla Myllymäen koululla. Näin erinomaisesti toimivan, viihtyisän ja perinteistään ylpeän koulun. Kansallisessakaan vertailussa koulu ei edes ole millään tavalla pieni, päinvastoin - 260 oppilaan koulu sijaitsee alueella, jonka lapsimäärä jatkuvasti kasvaa. Tällaiset lähikoulut viihtyisässä asuinympäristössä ovat ilman muuta sellainen vetovoimatekijä, joita Hämeenlinna tarvitsee houkutellakseen veronmaksajia kaupunkiin. Koulun lakkauttaminen olisi paitsi surullista ja järjetöntä, myös haitallista kaupungille. Toivon päättäjiltä viisautta, jotta tällaiset suunnitelmat pikimmiten peruttaisiin.

Juha Itkonen (Helsinki, )

#1295

Ei saa lakkauttaa koulua ja isoissa kouluissa tulee lisää ongelmia esim. Koulukiusaaminen on suuri ongelma ja erityislapset eivät saa yksilöllistä tukea ja opetusta.

Henna Savolainen (Hämeenlinna, myllymäki, )

#1300

Jotain rajaa

Mika Majaranta (Hämeenlinna, )

#1302

Pieni, lasten hallittavissa oleva, koulu on syy, miksi muutimme pääkaupunkiseudulta Hämeenlinnaan.

Minna Laitinen (Hämeenlinna, )

#1317

Myllymäen koulua ei saa lakkauttaa!

Tarja Sulanen (Hämeenlinna, )

#1320

Tyttäreni perhe muutti äskettäin Myllymäelle. Tärkein peruste muutolle oli koulunsa aloittavan lapsen lyhyt ja turvallinen koulumatka ja inhimmillisen kokoinen kouluympäristö.
Nyt tämä haluttaisiin tuhota ja kärsijöinä olisivat puolustuskyvyttömät lapset.
HÄVETKÄÄ!!

Esa-Hanno Järvinen (Hyvinkää, )

#1325

Toivomme todella, että tuo pieni, ihana ja terve koulu säilytetään ja meidänkin lapsi pääsee aloittamaan koulunsa siinä👩‍👩‍👧, eikä yli tuhannen lapsen suurkoulussa.

Henna Ahonen (Hämeenlinna, )

#1327

Myllymäen koulu ON säilytettävä. Perintrikäs koulu, joka sijaitsee varsin keskeisellä paikalla liikenneyhteyksien ym osalta. Koulu on "terve", ei ilmanvaihto ongelmia oleva koulu. Hyvä kuntoinen.

Ville Kuusinen (Hämeenlinna, )

#1334

Haluamme, että Hämeenlinna on monipuolinen ja moniarvoinen kulttuurikaupunki. Siihen kuuluvat myös pienemmät koulut.

Leena Halonen (Hämeenlinna, )

#1342

Lähikoulut ovat tärkeitä 😍 lapsen hyvinvoinnille

Anna-Leena Harjunen (Kuopio, )

#1344

Ihana koulu ja niitä harvoja missä ei ole mitään huoneilma ongelmia.Juuri oikean kokoinen ja kaikki oppilaat viihtyvät😃

Pekka Saunalammi (Hämeenlinna , )

#1348

Päätökseemme muuttaa Rovaniemeltä Hämeenlinnaan vaikutti se, että Hämeenlinnassa on varmuudella yksi sisäilmaltaan puhdas koulu, pojallamme on astma. Se koulu on Myllymäen koulu ja olemme tehneet puoli vuotta työtä löytääksemme sopivan asunnon, joka sijoittuu Myllymäen koulualueelle. Olemme löytäneet sen 1kk sitten. Harkitsemme muuttoa pois Hämeenlinnasta, jos joudumme siirtymään Seminaarille. En halua että poikani sairaus pahenee. Meillä on kaksi lasta, eskari ja viskari, ja haluaisimme jäädä tänne, mutta tarvittaessa muutamme pois.

Kaisa Leppiaho (Hämeenlinna, )

#1358

Kantakaa vastuu typeristä ja taloudellisesti huonoista päätöksistä, mutta älkää laittako enää uusia lapsia kärsimään niistä. Ehjää ei tarvitse korjata, eikä toimivaa heittää roskikseen.

Tuula Penttilä (Hämeenlinna, )

#1362

Itse aloitin koluni Myllymäen koulussa, 1957, ja se on edelleenkin terve koulu.

Pirjo Järvinen (Hämeenlinna, )

#1365

Haluan, että terve pieni, lapsille turvallinen koulu,säilytetään. Oulussa hölmöilty näissä asiossa tarpeeksi, en halua että syntymäkaupungissani toimitaan samoin.

Eija Jalava (Oulu, )

#1366

Lasten hyväksi!

Päivi Veikkola (Hämeenlinna, )

#1368

Vanha, 60 vuoden takaa, terve rakenteiltaan ja historialtaan monelle vuosikymmenten saatossa rakkaaksi tullut koulu. Ehdottomasti säilytettävä!

Ritva Jumppanen (Hämeenlinna, )

#1369

Myllymäen koulua käynyt v 1924 synt kummisetä ja kummitäti, v 1931 synt isäni ja 1933 synt tätini, v 1958 synt veljeni. Itse synt -1953 ja myös käynyt 1-4 lk Myllymäen koulua sekä v 1987 synt tyttäreni. Ja lapsuuden ystäväni myöskin opintiensä em koulussa aloittaneet. Ja hei. Kaikki ovat tykänneet Myllymäen koulusta 💕. Ei kiitos lopeteta koulua🙏

Tuija Laine-Syrjälä (Turenki, )

#1375

Toimivaa pientä koulua ei voi sulauttaa jo liian suuriin oppilaitoksiin jotka ei kaikille sovi. Avoin oppimisympäristö on haastava ja melun taso nousee helposti liian suureksi. Säästöperuste on huonon vain kalliin vuokrasopimuksen nojalla.

Terve koulu on hyvä säilyttää.

Aki Rytkönen (Hämeenlinna, )

#1376

Toivon päättäjiltä viisautta ja rohkeutta säilyttää ainutlaatuinen oppimisympäristö.

Päivi Lilja (Hämeenlinna, )

#1378

Koulu pitää säilyttää

Lea Hiilloste (Hollola, )

#1380

Nyt sitä maalaisjärkee päätöksiin! Perrrr....

Jani Sainio (Turenki, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…